Szef_G Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Nick: Szef g arena1v1 Wiek: 19 Dlaczego ja mam otrzymać admina?:Chciałbym zostać adminem ponieważ jestem bardzo aktywnym graczem na arenkach 1vs1 gdzie jest brak adminów a dużo osób używa wspomagaczy i jest to uciążliwe, jestem spokojny i rozważny co uważam za dobre cechy admina. Doświadczenie w adminowaniu: Znam wszystkie komendy wiem co i jak używać ale adminem jeszcze nigdy nie byłem Jak długo gram w CS:GO?: gram od 2018 roku, ale jest to moje nowe konto, stare zostało oddane w ręce brata jestem doświadczonym graczem W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: w grze da sie mnie spotkać tak naprawdę o każdej porze przez moją luźną prace przed komputerem w domu Link GT: https://www.gametracker.com/player/Brak słów/185.40.196.238:30025/ https://www.gametracker.com/player/Szef_G/185.40.196.238:30025/ Znajomość SM: 3/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199100434579/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak, przeczytałem regulamin i taryfikator banów też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Na tak ogarnięty +wiek - doświadczenie ale to da się wyrobić +aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 23 Marca 2021 Moderator Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 +wiek +potrzebni admini -doświadczenie, ale sie nauczysz +miły na Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Na tak +wiek +mutacja -doświadczenie +aktywność +mało adminów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Tak +Wiek +Aktywność +trzeba więcej osób w administracji na tym serwerze -doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Tak Aktywność Brakuje adminów Wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 TAK - Doświadczenie + Wiek + Potrzeba Adminów! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Tak +Wiek +Doświadczenie +Admini potrzebni 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixtro0 Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 +wiek +potrzebni admini -doświadczenie, ale sie nauczysz +miły na Tak 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domcia Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Tak +bardzo dobrze się zachowujesz na serwerze +aktywność +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 na tak +aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 na tak +aktywnosc +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Na tak +wiek +bardzo dobra aktywność +mało adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi