Studziak Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 (edytowane) Nick:Prawnik Studziak Nick oskarżonego:Hemoglobina i Mr.Black Opis sytuacji:Admin Hemoglobina nie ogarnia sytuacji na serwerze: Nie sprawdza CT, czy mają mikrofon i czy potrafią prowadzić i nie daje mutów za nadużywanie, a Mr.Black dał mi gaga za niby obrażanie innych, chociaż pisałem że to do nikogo, a jednak dostałem gaga na 30 minut za obrazę innych graczy, chociaż jak mówiłem to pisałem że to jest dla nikogo poprostu tak sobie to pisałem Serwer: JB Dowody: demko mapa ba_jail_bravo ok.20:20 Edytowane 2 Marca 2019 przez Studziak poprawa nicku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 (edytowane) Potwierdzam napisałem sekundę temu też skargę na admina. NIEZLY MLYN! Edytowane 2 Marca 2019 przez Kostek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 XDDDDDDDDDD Po pierwsze sprawdziłem każdego z ct czy ma mikro po drugie raz dałem ci ostrzeżenie a ty nadal wyzywałeś czy tam przeklinałeś skarga do odrzucania z miejsca 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studziak Opublikowano 2 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 1 minutę temu, Hemoglobina napisał: XDDDDDDDDDD Po pierwsze sprawdziłem każdego z ct czy ma mikro po drugie raz dałem ci ostrzeżenie a ty nadal wyzywałeś czy tam przeklinałeś skarga do odrzucania z miejsca xD nikogo nie wyzywałem gdybyś umiał czytać to byś wiedział że pisałem to do nikogo taki mały test jak zareagujesz i chyba nie zrozumiałeś o co chodzi. JESTEŚ BARDZO DOBRYM ADMINEM. Powiedz mi kogo obrażałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD To jak tak się prujesz to dostałeś bana za przeklinanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studziak Opublikowano 2 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Teraz, Hemoglobina napisał: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD To jak tak się prujesz to dostałeś bana za przeklinanie xD kiedy przeklinałem od kiedy słowo down to przekleństwo. Weź użyj mózgu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Napisałeś też "kurwa" a poza tym spamiłeś cały czas tekstami typu "co za pajac" "co za down" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 a więc nie sprawdzałes czy ct umią prowdzic, i nie ty oceniasz czy skarga jest odzrucenia i nie ograniasz co sie dzieje na serwerze nie dosc ze dajesz 100000 upomnien to do tego nie ogarniasz jako admin . dziekuje za uwage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studziak Opublikowano 2 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 1 minutę temu, Hemoglobina napisał: Napisałeś też "kurwa" a poza tym spamiłeś cały czas tekstami typu "co za pajac" "co za down" Jeśli raz przeklnąłem to nic nie ma bo nie jest to nadmierne przeklinanie, a poza tym spam to nadmierne pisanie na chacie czyli co 1 sek a pisałem co minutę, więc nie wiem o co ci chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 W regulaminie nie ma napisane co ile sekund zalicza się spamienie a nawet jeśli się prujesz o to że TYLKO RAZ PRZEKLNOŁEM HALO ADMINISTRACJA JEST SŁABA!!11!1 to wyzywałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Teraz, Hemoglobina napisał: W regulaminie nie ma napisane co ile sekund zalicza się spamienie a nawet jeśli się prujesz o to że TYLKO RAZ PRZEKLNOŁEM HALO ADMINISTRACJA JEST SŁABA!!11!1 to wyzywałeś aha czyli jesli studziak co 10 min by to samo pisał to spam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studziak Opublikowano 2 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Teraz, Hemoglobina napisał: W regulaminie nie ma napisane co ile sekund zalicza się spamienie a nawet jeśli się prujesz o to że TYLKO RAZ PRZEKLNOŁEM HALO ADMINISTRACJA JEST SŁABA!!11!1 to wyzywałeś ???? Pisałem dobra administracja czyli to jest dla ciebie obraza xD czyli dla ciebie spam to 8 wiadomości w ciągu 5 minut ahh 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GetPower Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Zgadzam się z tym stwierdzeniem, że Hemoglobina nie ogarnia. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Co pisałeś jeszcze chwilę temu pisałeś że pisałeś down na czacie a teraz mówisz że pisałeś tylko "Dobra administracja" XDXDXDXDXDXDXDXDXD nie ośmieszaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GetPower Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 1 minutę temu, Hemoglobina napisał: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Co pisałeś jeszcze chwilę temu pisałeś że pisałeś down na czacie a teraz mówisz że pisałeś tylko "Dobra administracja" XDXDXDXDXDXDXDXDXD nie ośmieszaj się Nie pruj się do kolegi, nie ogarniasz i tyle. Powinieneś Dengu dostać i tylę, branoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studziak Opublikowano 2 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 1 minutę temu, Hemoglobina napisał: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Co pisałeś jeszcze chwilę temu pisałeś że pisałeś down na czacie a teraz mówisz że pisałeś tylko "Dobra administracja" XDXDXDXDXDXDXDXDXD nie ośmieszaj się Ku*wa typie nikogo nie obraźiłem. Pisałem down do nikogo tak o poprostu na chacie napisałem też dobra administracja więc zwróciłem się do administracji a z napisaniem down do nikogo się nie zwróciłem. Użyj mózgu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Ty chyba masz zaniki pamięci pisałeś że "co za klaun" "co za down kurwa" itp itd Dawałem ci 2 ostrzeżenia a ty miałeś to gdzieś będzie demko to specjalnie dla ciebie je opisze co do minuty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studziak Opublikowano 2 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 1 minutę temu, Hemoglobina napisał: Ty chyba masz zaniki pamięci pisałeś że "co za klaun" "co za down kurwa" itp itd Napisałem co za klaun do nikogo więc nie ogarniam o co ci chodzi mam ci to powtarzać ciągle, a jedno przekleństwo to nie nadmierne przeklinanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 11 godzin temu, Studziak napisał: Ku*wa typie nikogo nie obraźiłem. Pisałem down do nikogo tak o poprostu 11 godzin temu, Studziak napisał: ???? Pisałem dobra administracja czyli to jest dla ciebie obraza xD XDDDDDDD Już się gubisz w swoich kłamstwach najpierw piszesz że pisałeś tylko "dobra administracja potem że pisałeś tak po prostu "down" a teraz sam się przyznałeś że napisałeś "co za klaun" XDXDXDXDXDXDX zdecyduj się na jedną wersje kłamstwa a nie co chwile ją zmieniasz jesteś Ż A Ł O S N Y Szczerze ja się teraz turlam ze śmiechu czytając twoje "wypociny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studziak Opublikowano 2 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 2 minuty temu, Hemoglobina napisał: Szczerze ja się teraz turlam ze śmiechu czytając twoje "wypociny" dobra tak szczerze. Jesteś głupi czy tylko udajesz? Napisałem te rzeczy. Z tego co rozumiem to ty mówisz że napisałem jedną wiadomośc? Napisałem kilka wiadomości nie tylko "co za down" albo "co za klaun" czy ja czegoś zaprzeczyłem. Tak napisałem te rzeczy ale do NIKOGO, zwróciłem się tylko do administracji pisząc "dobra administracja". Jeśli napisałem jedną wiadomość według tego co piszesz to czemu dostałem dwa ostrzeżenia. No nie wiem czy dobrze ogarniasz. Sytuacja że nie ogarniasz powtarza się kilkakrotny raz ale dopiero teraz jestem tak wkurzony by napisać na ciebie skargę. Pamiętam sytuację gdzie 3 graczy nadużywało mikrofon a ty to miałeś gdzieś. No halo coś jest chyba wtedy z tobą nie tak. Zobaczymy co powie @ SK4N3R, @ tos1ekalbo @ Yamakashi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 (edytowane) Nie ty nie zaprzeczałeś ale ewidentnie pomijałeś te dla ciebie "niewygodne" fakty i poza tym jak można napisać "co za klaun" "co za pajac kurwa" itd itp do nikogo i jeżeli ja teraz pójdę sa serwer i będę darł się "co za głupia kurwa" to też będzie do nikogo ? A poza tym pajac klaun mogą być traktowane jako wyzwiska I niemożliwe jest żebym nie zareagował wtedy kiedy ktoś nadużywa mikro mówię wtedy ogólnie nie nadużywać lub nawet jeśli nie zwracam na to uwagi to drugi admin powinien to zrobić Edytowane 2 Marca 2019 przez Hemoglobina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studziak Opublikowano 2 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 1 minutę temu, Hemoglobina napisał: Nie ty nie zaprzeczałeś ale ewidentnie pomijałeś te dla ciebie "niewygodne" fakty i poza tym jak można napisać "co za klaun" "co za pajac kurwa" itd itp do nikogo i jeżeli ja teraz pójdę sa serwer i będę darł się "co za głupia kurwa" to też będzie do nikogo ? A poza tym pajac klaun mogą być traktowane jako wyzwiska darcie się na czacie głosowym a pisanie na chacie to jednak jest różnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Wyzywanie na czacie tekstowym lub na czacie głosowym niczym się nie różni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studziak Opublikowano 2 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Teraz, Hemoglobina napisał: Wyzywanie na czacie tekstowym lub na czacie głosowym niczym się nie różni NIKOGO NIE WYZYWAŁEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 (edytowane) Nie no ta rozmowa nie ma najmniejszego sensu ty chyba ilość iq masz taką samą jak rozmiar buta Więcej nie mam zamiaru pisać skargę zostawiam rangom wyższym Edytowane 2 Marca 2019 przez Hemoglobina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi