Studziak Opublikowano 2 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Teraz, Hemoglobina napisał: Nie no ta rozmowa nie ma najmniejszego sensu ty chyba ilość iq jest chyba niebezpiecznie niska Więcej nie mam zamiaru pisać skargę zostawiam rangom wyższym no nie ma sensu co ty piszesz tłumacze ci od godziny że to było do nikogo a jak będziesz się darł krzycząc "kurwa" to jest to różnica niż napisać "kurwa" na czasie tekstowym. Za sam krzyk możesz dostac mute a na czacie głosowym nie ma krzyku więc wg ciebie to się niczym nie różni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Za wyzywanie na czacie jest gag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebOwieczka Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 (edytowane) Dobra, to i ja sie wypowiem.. Po pierwsze, Hemoglobina i Mr.Black to dobrzy admini i wg mnie rozegrali cały ten bałagan na serwerze niemalże perfekcyjnie. Byli profesjonalni i obiektywni, a krzyczącym i wyzywającym graczom zwracali uwage i gdy nie przynosiło to efektów, zaczeli dawać im gagi na krotki okres czasu. Po drugue, cała ta skarga jest absurdalna, ponieważ do adminów w tej sytuacji nikt nie powinien mieć zarzutów, a osoba pisząca skarge, sama powinna być oskarżona. @edit Nie rozumiem też argumentów "Studziaka". Hemoglobina sprawdził po kilka razy, czy ct posiada mikrofony, oraz czy umieją prowadzić. Rozumiem, że podczas dorastania, hormony młodszych buzują i często ich ponosi, ale prosze Cie "Studziak", absolutnie nie masz racji, i wcale nie było tak jak mówisz.. Edytowane 2 Marca 2019 przez SebOwieczka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studziak Opublikowano 3 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 12 godzin temu, SebOwieczka napisał: Dobra, to i ja sie wypowiem.. Po pierwsze, Hemoglobina i Mr.Black to dobrzy admini i wg mnie rozegrali cały ten bałagan na serwerze niemalże perfekcyjnie. Byli profesjonalni i obiektywni, a krzyczącym i wyzywającym graczom zwracali uwage i gdy nie przynosiło to efektów, zaczeli dawać im gagi na krotki okres czasu. Po drugue, cała ta skarga jest absurdalna, ponieważ do adminów w tej sytuacji nikt nie powinien mieć zarzutów, a osoba pisząca skarge, sama powinna być oskarżona. @edit Nie rozumiem też argumentów "Studziaka". Hemoglobina sprawdził po kilka razy, czy ct posiada mikrofony, oraz czy umieją prowadzić. Rozumiem, że podczas dorastania, hormony młodszych buzują i często ich ponosi, ale prosze Cie "Studziak", absolutnie nie masz racji, i wcale nie było tak jak mówisz.. Rozumiem że bronisz kolegi ale podałem dobre argumenty a jeśli ich nie rozumiesz to się nie wypowiadaj. 1. Nie sprawdzał CT 2. Bezpodstawne ostrzeżenie 3. Bezpodstawny gag 4. Nie ogarniał sytuacji na serwerze 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebOwieczka Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 A ja natomiast rozumiem, że cie ponosi i mylisz rzeczywistość ze swoimi pragnieniami. Nie ośmieszaj sie mówiąc, że nie sprawdzał ct, ponieważ sprawdzał kilka razy i to sie da łatwo udowodnić, a wtedy Twoje kłamstwa wyjdą na jaw. Ostrzeżenie i gag nie są bezpodstawne, a wymowka "to bylo do nikogo" jest absolutnie bez sensu i świadczy tylko o Twoim wieku. Podsumowując, ogarniał sytuacje na serwerze, a po tych wszystkich gagach, było spokojniej niż kiedykolwiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studziak Opublikowano 3 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 1 minutę temu, SebOwieczka napisał: A ja natomiast rozumiem, że cie ponosi i mylisz rzeczywistość ze swoimi pragnieniami. Nie ośmieszaj sie mówiąc, że nie sprawdzał ct, ponieważ sprawdzał kilka razy i to sie da łatwo udowodnić, a wtedy Twoje kłamstwa wyjdą na jaw. Ostrzeżenie i gag nie są bezpodstawne, a wymowka "to bylo do nikogo" jest absolutnie bez sensu i świadczy tylko o Twoim wieku. Podsumowując, ogarniał sytuacje na serwerze, a po tych wszystkich gagach, było spokojniej niż kiedykolwiek Kur*a wg mnie nie ogarniasz co pisałem. Nie chce mi się z wami kłucić. Sytuacje zostawiam do wyjaśnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 (edytowane) Na dowodach (demku) nie widać było żadnej z przedstawionych sytuacji. Brak wystarczających dowodów. Edytowane 3 Marca 2019 przez tos1ek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Skarga została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi