Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga ✪ rudyBiceps ツ

Udostępnij

Joski

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Joski
Nick oskarżonego: ✪ rudyBiceps ツ
Opis sytuacji: ✪ rudyBiceps ツ Dał mi warna bez żadnej notki czyli od razu warna za 1 spam, a gracz Reagl gangsta dostał wcześniej notkę a pózniej warna Faworyzacja?

Moderator dodatkowo prowokuje mnie na CzatBoxie: DEBIL.png.8bb64d2be487b40713016d0d4031c6ba.png I teraz prawdopodobnie będę dostawał warny za 1 spam, śmieszny moderator.

Serwer: Forum
Dowody: 

Tutaj real gangsta dostaje notka za spam czemu nie od razu warn? Ja dostałem przecież od razu warna po pierwszym spamie FAWORKA!

Tu dostałem warna wraz z real gangsta.

A jeszcze dodatkowo nie powinienem nawet notki dostać bo nie złamałem żadnego punktu z regulaminu.

@edit I co teraz będę dostawał za jeden post od razu warna, a inni gracze notkę a potem warna? Śmieszny jesteś. To się nazywa faworyzacja.

Jak widać ty nie znasz regulaminu.

Edytowane przez Joski
  • Wrr! 1
  • Smutne. 1

Ty od razu dostałeś warna za spam, ponieważ miałeś już 2 warny, a kiedyś jeszcze klóciłeś się tyle razy o jakieś złamanie regulaminu, także Ty już dobrze znasz regulamin. Przeglądając ostatnie posty @RealGangstaSht nie zauważyłem żadnej notki, więc za 1 razem dałem notkę. I tak dostał warna, więc tu nie wiem po co się czepiasz.

• Lubię to! 1

28 minut temu, ✪ rudyBiceps ツ napisał:

Ty od razu dostałeś warna za spam, ponieważ miałeś już 2 warny, a kiedyś jeszcze klóciłeś się tyle razy o jakieś złamanie regulaminu, także Ty już dobrze znasz regulamin. Przeglądając ostatnie posty @RealGangstaSht nie zauważyłem żadnej notki, więc za 1 razem dałem notkę. I tak dostał warna, więc tu nie wiem po co się czepiasz.

A u mnie zauważyłeś notkę jakąś? Bo jak teraz patrze posty tego Real gangsta to patrz:

dwadwa.png.3f01594d6203ff1d16bb5671c96f6a6c.png Tu powinien dostać warna, bo też się wykłócał z UBT, a ty tylko złączyłeś posty i to olałeś.

dawwa.png.ef6135cb5c71718b51b6591b107963c8.png A tutaj dostał warna czyli miał już wcześniej warna to jak nie zauważyłeś żadnego notki?

Przeciez on ma kilka postow tylko, so?

Edytowane przez Joski
  • Wrr! 1

9 minut temu, Joski napisał:

A u mnie zauważyłeś notkę jakąś?

Nie zauważyłem, ale pamiętałem, bo skąd pamiętam, to 2 warny masz ode mnie i 1 od yamy, którego ja Ci zdjąłem.

9 minut temu, Joski napisał:

dawwa.png.ef6135cb5c71718b51b6591b107963c8.png A tutaj dostał warna czyli miał już wcześniej warna to jak nie zauważyłeś żadnego notki?

Sprawdziłem kilka postów wstecz. Najwidoczniej do tego nie doszedłem. Chyba nie sądzisz, że będę sprawdzał wszystkie posty użytkownika przed nadaniem warna.

• Lubię to! 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności