BLEJLOOK Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 (edytowane) Nick: BLEJLOOK Wiek: 20 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Posiadam spore doświadczenie w byciu adminem, na serwerze zdarzają się momenty że nie ma admina i robi się straszny syf, dlatego chciałbym pomóc. Doświadczenie w adminowaniu: zaczynałem być adminem w wieku 15 lat na innnej sieci serwerów, po krótkim czasie zostałem opiekunem tamtego serwera (Base Builder CS:GO), byłem również adminem serwera JB, surf rpg. Zacząłem się udzielać trochę bardziej, nauczyłem się pisać w source modzie, i tak w zasadzie po kilku miesiącach zajmowałem się wszystkimi serwerami od strony technicznej, posiadając rangę administratora na tamtej sieci serwerów. Jak długo gram w CS:GO?: miałem 2 letnią przerwę ale łącznie około 6 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 8-22 poniedziałek-piątek Link GT: https://www.gametracker.com/player/[THC] BLEJLOOK/137.74.7.15:30050/ https://www.gametracker.com/player/BLEJLOOK/137.74.7.15:30050/ https://www.gametracker.com/player/[SpZ] BLEJLOOK/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 9,10/10 (ciężko mi określić ponieważ source mod w ciągu ostatnich 3-4 lat się zmienił, a od tamtego czasu nie zajmowałem się serwerami od strony technicznej) Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198998602891/ (nowe konto) Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Edytowane 21 Marca 2021 przez SchMidT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Na tak +wiek +sm +mutacja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freezy_997 Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Na tak +Mutacja + SM + Wiek - czasami ci odpierdala +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 (edytowane) First Seen: Feb 17, 2021 10:00 AM + Jestes Nawet Długo + Doświadczenie - masz 2 dni temu 1 commsa ;/ Okres Próbny Edytowane 15 Marca 2021 przez hvbert 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 mysle ze za krotko grasz zeby miec admina, jak pograsz jeszcze troche i nauczysz sie w pełni ct i regulaminu to wtedy mozesz pisac podanie jak narazie na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 16 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 -grasz za krótko -nie ogzrniasz w pełni -comms ostatnio Niestety narazie na nie. Miesiąc to wg mnie jeszcze za mało czasu zeby dac sie poznac graczom oraz zrozumiec rzeczy ma serwerze, które są "umowne" i nie koniecznie są zapisane w regulaminie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 16 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 - Grasz za krótko + Zachowanie - Comms + Wiek + SM Na razie na nie, grasz za krótko. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 16 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 Nie Zachowanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czups Opublikowano 16 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 narazie nie -grasz za krótko -mysle ze nie ogarniesz jb +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hobbit Opublikowano 16 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 Na nie -grasz za krótko +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malibu Opublikowano 17 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 na tak +wiek +sm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 17 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 +wiek +aktywność - imo że grasz mało to na swój wiek powinieneś ogarnąć Na Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 17 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 na tak +zachowanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 17 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 Na tak +SM +Ogarniasz +Wiek -comsy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BotKozaczek Opublikowano 17 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 +wiek +mutacja +ogarnięty na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 17 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 Na tak +wiek +sm +aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 Na tak +wiek +mutacja +doświadczenie poradzi sobie chłopak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 19 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Kolejny który pisze podanie, a jest na arenie ledwo miesiąc Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Podanie przyjęte na okres próbny ( mam nadzieję, że przez to, że Ciebie aż tak nie znam się nie zawiodę) Napisz do Mnie podając SID i link do profilu na forum Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot Aplikant został przyjęty na stanowisko. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi