Joski Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Nick: Joski Nick admina: rudyBiceps Długość bana: Warn Data i godzina: 20:30 / 2019-02-27 Serwer: Forum Powód bana: Spam! Mapa: Forum Nie rozumiem tego powodu troszeczkę. Napisałem: "Nie wiedziałem, że jesteś za przeproszeniem debilem. " i za to dostałem warna? Napisałem to jak on napisał: "Nie zapomnij ze sam sie podpisales na tak pod moim podaniem ale to mniejsza." Nie chciałem go dodawać do znajomych, żeby mu to napisać. Jak za coś innego dostałem warna to proszę Cię rudyBiceps napisz 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
✪ rudyBiceps ツ Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Tak, warna dostałeś właśnie za to. I dla mnie warn jak najbardziej słuszny, bo: 1. Ten post jest bezcelowy i bez żadnego sensu. 2. Napisałeś post w ogóle niedotyczący skargi. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Odrzucam 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi