Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga

Udostępnij

Joski

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Joski
Nick oskarżonego: RUMUN andrzej
Opis sytuacji: Admin mi dał gaga na 30 minut za to, że napisałem [Ninja] Joski‎ : JBEAC IRELIE! I dostałem gaga za obraze WTF? I przed chwilą sobie dał gaga na 30 minut XDD dobrego admina macie. Mapę wcześniej omep pisał "wypeirdalaj" itp. Nawet jak to jest obraza to nie sądze, że Irelia sie obraził :)

Serwer: jb
Dowody: http://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=commslist&advSearch=Joski&advType=name JB_FACEBOOK 

Ale i tak demo nie nagrywa czatu mogą potwierdzić gracze będący na serwerze.

Ci niektórzy admini to chyba z paczki czipsów wylosowali admina.

Edytowane przez Joski
  • Lubię to! 1
  • Haha! 1

[Ninja] Joski‎ : JBEAC IRELIE! napisales to na czacie prosto po tym jak wbil na serwer (IRELIA = tomb) ja to uznalem jako obraze takze dalem ci gag tomb nic nie odpisywal ani nie odpowiadal na to co napisales. Dalem sobie gag bo wkleilem to znowu i tomb zauwazyl i uznalem ze sie czyje obrazony XD. Nie zapomnij ze sam sie podpisales na tak pod moim podaniem ale to mniejsza.

Poza tym dopiero co wbilem na serwer iz wrocilem z pracy takze to ze getpower dostal ostrzezenia przd tym jak ja wbilem to nie moja sprawa bo mnie nie bylo ja dam ostrzezenie na gag/mute/silence powyzej 30minut gdyz iz sami mowiliscie ze jest patola na serwerze i pisaliscie skargi ze admini nie mutuja i nie daja gaga jak wyzywaja takze ja was nie rozumiem za wszystko macie pretensje

• Haha! 1
Łącze dwa posty w jeden.

Przez Dank,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności