Joski Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 (edytowane) Nick: Joski Nick oskarżonego: RUMUN andrzej Opis sytuacji: Admin mi dał gaga na 30 minut za to, że napisałem [Ninja] Joski : JBEAC IRELIE! I dostałem gaga za obraze WTF? I przed chwilą sobie dał gaga na 30 minut XDD dobrego admina macie. Mapę wcześniej omep pisał "wypeirdalaj" itp. Nawet jak to jest obraza to nie sądze, że Irelia sie obraził Serwer: jb Dowody: http://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=commslist&advSearch=Joski&advType=name JB_FACEBOOK Ale i tak demo nie nagrywa czatu mogą potwierdzić gracze będący na serwerze. Ci niektórzy admini to chyba z paczki czipsów wylosowali admina. Edytowane 27 Lutego 2019 przez Joski 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Potwierdzam joski tak napisał ale raz. Getpower miał 4 ostrzeżenia między innymi za treści nazistowskie. Joski żadnego nie dostał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 (edytowane) Potwierdzam, teraz to wogóle są tacy admini niektórzy ze ja nie wiem skąd wy ich bierzecie i dużo osób faworyzuje Edytowane 27 Lutego 2019 przez ✪MroKu™ | cs.money 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 [Ninja] Joski : JBEAC IRELIE! napisales to na czacie prosto po tym jak wbil na serwer (IRELIA = tomb) ja to uznalem jako obraze takze dalem ci gag tomb nic nie odpisywal ani nie odpowiadal na to co napisales. Dalem sobie gag bo wkleilem to znowu i tomb zauwazyl i uznalem ze sie czyje obrazony XD. Nie zapomnij ze sam sie podpisales na tak pod moim podaniem ale to mniejsza. Poza tym dopiero co wbilem na serwer iz wrocilem z pracy takze to ze getpower dostal ostrzezenia przd tym jak ja wbilem to nie moja sprawa bo mnie nie bylo ja dam ostrzezenie na gag/mute/silence powyzej 30minut gdyz iz sami mowiliscie ze jest patola na serwerze i pisaliscie skargi ze admini nie mutuja i nie daja gaga jak wyzywaja takze ja was nie rozumiem za wszystko macie pretensje 1 Łącze dwa posty w jeden. Przez Dank, 27 Lutego 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 27 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Nie wiedziałem, że jesteś za przeproszeniem debilem. 1 Spam Przez ✪ rudyBiceps ツ, 27 Lutego 2019, edytowane 27 Lutego 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 gag słuszny, skarga odrzucona- do zamknięcia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 27 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Skaner prosze Cie powiedz mi od kiedy Jbeac irelie to obraza moze irelia sie wypowie? Bo nie sądze, że sie obraził czy uraził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Tak jak już @ SK4N3Rwspomniał, gag był słuszny, obraziłeś Irelie. Patrząc tutaj na wpis Bonia https://old.arenaskilla.pl/showthread.php?tid=21263&page=2&highlight=jkgp to cokolwiek ze słowem "jebać" jest brane za obrazę, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi