wwawdwdadwdadww Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 (edytowane) Nick: Weariful Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem): Chciałbym otrzymać admina, ponieważ w ostatnim czasie odeszło wielu adminów i nie raz na serwerze zdarzały się takie sytuacje jak na przykład osoba która wchodzi do ct bez mikra i robi masę fk, lub gracz który kompletnie nie ogarnia ct, gubi się w swoich poleceniach. Często też było tak, że nowy gracz wchodził na serwer i się z wszystkimi wyzywał. Ja chciałbym temu zapobiec. Nie mam spin z innymi graczami i raczej gracze nie są negatywnie do mnie nastawieni. Miałem doświadczenie jako admin i wiem jak posługiwać się komendami, oraz ogarniam po stronie ct, jak i tt. Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.): Miałem kiedyś admina na serwerze jb. Jak długo gram w CS:GO?: 5 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 13-17 zdarza się czasem że od 9 do 17. Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linków): https://www.gametracker.com/player/[essa] Weariful/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci): 3/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/Wearien/ Mikrofon: (Tak/Nie): Tak Czy przeczytałeś regulamin Admina?: Tak Edytowane 27 Lutego 2019 przez raveN popraweczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Nick: JailBreak - IKSDE Na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwawdwdadwdadww Opublikowano 27 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 (edytowane) 6 minut temu, Koncu napisał: Nick: JailBreak - IKSDE Na NIE. Sory pomyłka xDD Edytowane 27 Lutego 2019 przez Weariful Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 XDXDXXDXDXDXDXD NIE ELO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scot Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 11 Adminow+major+opiekun. NIE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 (edytowane) Tobie nigdy, za nic. Kapi też dał powody NA NIE Edytowane 27 Lutego 2019 przez AppleJack Edit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Denerwujący dzieciaczek Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tokyo Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 (edytowane) Były na ciebie skargi, nie wydajesz się zbyt ogarnięty. Jestem na nie. Edytowane 27 Lutego 2019 przez raveN popraweczka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Jestem na nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 nie elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieseł Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Jestem na nie były na ciebie skargi i wontpie byś miał te 15 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★N!k0★ Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Na NIE. Wystarczająco dużo adminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi