Skocz do zawartości

[EVENT] Loteria Aktywności

Udostępnij

SchMidT

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie!

Z dniem 24.01.2021 rozpoczynam największy (zaraz po aktywnym JB) event na JB#1

Loteria Aktywności!

Przebieg eventu:

Za każde 100 minut przegrane na serwerze otrzymujecie 1 numerowany los (wyniki powyżej 60minut będę zaokrąglał do 1 losa)

W dodatku w czasie eventu będę przeprowadzał jakieś mini konkurencje gdzie do wygrania będą o to te losy (czas i data nieznane) musicie być aktywni :D (przewidywane pule to od 10 do 20 losów)

Zapowiadam na datę 2.02.2021 największy z mini konkurencji gdzie w puli będzie do zgarnięcia aż 100 losów. (może to ulec zmianie w zależności od aktywności tego eventu)

Czemu taka data?

Otóż 2 lutego mija mi 2 lata na naszym forum, z racji tego chcę przeprowadzić konkurencję na zasadzie wiedzy o mojej działalności na forum.

Wskazówki ode mnie:

Kolejność zapisów będzie oddziaływała na to jakie numery losu otrzymacie.

Postaram się aktualizować temat co 2 dni ( tak aby rozbieżność losów była duża dla danego gracza)

Wzór zapisu:

Nick:

SID: (jeżeli nie wiecie skąd to zapraszam na steamid.io)

Link GT:

Nagrody i przebieg losowania:

Do rozlosowania mam pulę aż 200k** fajek w następujący sposób*:

1x 50k

4x 25k

5x 10k

**Oraz w międzyczasie może dojść coś do puli (zedytuje temat 24h przed planowanym losowaniem) // Pula może ulec zmianie na większą

* = Każdy uczestnik może wylosować więcej niż 1 nagrodę by zachęcić do aktywnego udziału w evencie

Planowany czas eventu to 24.01-08.02.2021 (może ulec skróceniu bądź przedłużeniu), natomiast data losowania planowana jest 24h po zakończeniu eventu.

Jak będzie przebiegać losowanie?

Udostępnię transmisje kilku adminom JB na Discordzie administracji by była pełna wiarygodność i na stronce random.org wylosuje zwycięzców. Losować będę od najgorszej aż do najlepszej nagrody.

Życzę powodzenia !!!

• Haha! 1

• xBonio przestał(a) promować temat
  • xBonio odpiął/ęła ten temat
  • xBonio zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności