easyy Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Jestem już na Arenie prawie 2 lata to może przedstawię swoją opinię Na początku opowiem jak się tutaj znalazłem To tak.. Pewnego dnia widziałem jak mój brat grał na jakimś deathrunie i wtedy zaciekawiło mnie to (był to Deathrun v2 csgo). Pomyślałem, że zacznę grać, bo zawsze coś nowego, a nie ciągle te rankedy . Po paru miesiącach na Dr postanowiłem złożyć podanie na admina na tym serwerze. Na początku spora liczba osób (dzieci) powiedziało źle o mojej osobie do Właściciela i takim sposobem nie udało mi się. To nie chciałem się podać i po 2-3 dniach złożyłem ponownie podanie...Parę osób mnie wtedy wspierało i Właściciel w końcu się przekonał, że na rolę admina nie jestem wcale taki zły. Na owym Dr grałem około 5-6 miesięcy (do wakacji), bo potem wyjechałem i nie było mnie przez 1,5 miesiąca, ale na telefonie cały czas śledziłem forum. Dowiedziałem się wtedy, że powstaje serwer HNS, ale nie miałem okazji pomóc, bo jak napisałem że wyjechałem, ale po paru tygodniach zobaczyłem, że powstał taki serwer jak PropHunt. Pomyślałem, że mam okazje pomóc to nie zastanawiając się długo napisałem do Właścicieli i przyjęli mnie do pomocy. Takim sposobem zostałem pierwszy raz J@(=M@). Jeśli chodzi o opinię to tak: + jak widać został wgrany nowy silnik, więc super + serwery Arenyskilla są cały czas ulepszane aby użytkownicy mogli grać na nich beż żadnych skarg + fajnie, że Właściciele dają szansę osobą na pełnienie znacznie większej roli niż admin + rozbudowane forum, które i tak jest ulepszane + jak widać są też ludzie na Arenie bez, których byłoby nudno + spora liczba osób ogarniętych w Administracji jak i poza nią + ludzie, którzy są chętni do pomocy aby Arenaskilla byłaby coraz lepsza - najgorsze jest to, że ludzie na Arenie ciągle patrzą na Topkę aby być jak najwyżej i przez to piszą bezsensowne posty (nie mówię, że ja jestem święty, ale no) czy różne rzeczy - skargi o byle co - ludzi, którzy narzekają na to, że Administracja ciągle się obija to sorry, ale mając 18 lat chce coś osiągnąć, a nie siedząc przy csgo i grając 15h dziennie jak to niektórzy... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Świetna opinia PS. 2 minuty temu, easyy napisał: Właściciele dają szansę osobą na pełnienie znacznie większej roli niż admin Osobom* 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Dobra opinia, ważne że napisałeś nie tylko zalety naszej sieci ale również wady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Dobra opinia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Dobra opinia. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Ciapak XD, sztosik. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punio Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Bardzo fajna opinia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Spk opinia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUrcze Wreszcie coś wartościowego, czego czytanie zajęło mi ponad minutę. Mi się podoba, chociaż osobiście to bym więcej powytykał, niż chwalił 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Jedna z lepszych opinii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Zajebiście Ci to wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scot Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Fajna opinia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueFox Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Good Opinia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi