smolin Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Nick: smolin Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Chce pomagać nowym graczom na serwerze,a Adminom w utrzymaniu właściwego zachowania graczy na serwerze żeby nie było wyzywania się przeklinania i proszenia o walutę serwera. Doświadczenie w adminowaniu: Na ten moment się tym nie zajmuje ale miałem już tutaj admina . Jak długo gram w CS:GO?: 2473h W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 16-24 Link GT: https://www.gametracker.com/player/[MeneL] smolin/185.30.124.110:30040/ Znajomość SM: 2/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198401445564/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Na Tak Jestem mile zaskoczony do twojej chęci wrócenia na tą posadę +aktyność +wiek +staż +/- sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donjanko_ Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 na tak +gt +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Nie -aktywnosc. -sm A tak btw to na tym GT które podałeś jest przegrane 15 godzin 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 na nie -sm - aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 +doświadczenie +wiek Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 19 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 +doswiadczenie + no ogarnial jak tam mial admina (jak wbijalem co bylo rzadkoscia) +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 19 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 +Doświadczenie +Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 19 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 nie -aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegeta Opublikowano 19 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Na tak +wiek +doświadczenie -aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomek Opublikowano 19 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 na tak +mutacja, wiek, doświadczenie -aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 19 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 nie -aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donjanko_ Opublikowano 19 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 tak +gt +sm +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FEJMICZEk Opublikowano 19 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 tak +Doświadczenie +sm +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bincior Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 tak +wiek -sm +doświadczenie +/-aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rambo4321 Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 TAK +był adminem +mutacja +wiek +spoko morda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QueseczK Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 Tak +wiek +/-aktywnosc -sm +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 na Nie -sm -poprzednio nie ogarniałeś jaki admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 nie - aktywność - sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 (edytowane) Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Powód: Wiadomości na STEAM do znajomych o treści "Hi, 1 free item CS:GO for you! Go to XYZ.com and take the skin you want " (xyz.com to przykład - nie będę tu podawał takich stron) Dla mnie podchodzi to pod podpunkt 5 Zakazów admina (tak wiem że nie ma admina ale jeżeli by dostał to jest możliwość że nie tylko on miałby dostęp do "swojego" konta) Pkt 5 zakazów admina: 5. Admin nie może dzielić się swoim Adminem. - Na koncie Admina może grać tylko admin! Aplikacja została odrzucona. Edytowane 22 Grudnia 2020 przez DOMINO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi