czups Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Mój nick: czupss moj steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199019616922/ moj steam id: STEAM_1:0:529675597 nick oskarżonego: Tetsuya steam ID tetsuyi: STEAM_1:1:193729016 link steam tetsuyi:https://steamcommunity.com/id/tetsuya_kurokoas/ mapa:jb_desert_fortress_v9 Data: 09.12.2020( runda 7) Opis zdarzenia: podpowiada na zabawie na mapie na autko gdzie ct kierujący ma jechać żebym zginął po tym jak zginałem powiedziałem coś do Tetsuyi nawet go nie obraziłem po czym dostaje mute na 120 minut za brak kultury wieć nieźle. 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 2 godziny temu, czups napisał: podpowiada na zabawie na mapie na autko gdzie ct kierujący ma jechać żebym zginął Nie wydaje mi się, żeby takie coś było zakazane w regulaminie zapisanym na forum, ani w regulaminie słownym graczy. Jako ct mogłem go też baitować, ponieważ był on wardenem. Mute dostałeś za brak kultury, ponieważ nie zachowujesz dosyć często kultury- odrazu po tym jak Ci się mute skończył (mute na 2 msc, jeżeli się nie mylę), dlatego biorąc całokształt mapy wg mnie mogłem Ci nadać mute (uwaga była zwracana mu niejednokrotnie na poprzednich mapach). Jako, iż ten mute był aż tak długi (ten co Ci się skończył), postanowiłem Cię więcej nie ostrzegać, tylko od razu nadać, ponieważ tak jak wcześniej wspominałem, zwracałem Ci już niejednokrotnie uwagę. Ostateczną decyzją oczywiście podejmie SchMidT. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czups Opublikowano 10 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 to już jest śmieszne. dziś na jb_dystopian_b5. jestem w ct dałem polecenia. odwołuję bezruch i mowie ze krok przed cele i mogli i mowie ci co w celi do zabicia a tetsuya mówi ze dal !reapata nie zauważyłem tego to prawda i powiedział ze jeszcze raz złamie regulamin da mi ct bana a ja mu odpowiedziałem ze następnym razem lepie słuchaj i powiedziałem to normalnie a nie żeby go sprowokować a tetsuya dobra wkurzyłeś daje ci ct bana w sumie za nic ale ok. po tym pisze do niego na chacie "tetsuya" załatwię ci dengu" ty" napisalem to oddzielnie te wiadomości które zaznaczyłem " i po 5 sekundach dostałem gaga na 180 min za "spam i brak kultury" Tetsuya -wytłumaczysz mi gdzie zachowałem brak kultury ? albo zaspamiłem chat napisałem 3 wiadomości mapa: jb_dystopian_b5 runda:7 dla mnie to jest przesada co ten admin robi ja wiem ze moje commsy nie są zbyt ładne przyznaje się ale żeby za nic dosłownie dawać mi ciągle muty,gagi,ct bany,bany to trochę śmieszne 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 W dniu 10.12.2020 o 11:31, czups napisał: " I PO 5 SEKUNDACH DOSTALEM GAGA NA 180 MIN ZA "SPAM I BRAK KULTURY" @ TetsuyaWYTŁUMACZYSZ MI GDZIE ZACHOWAŁEM BRAK KULTURY ? Jak widzisz w comms banach, nie dostałeś ode mnie tylko od innego admina. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czups Opublikowano 11 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Dobra ale i tak za co dostałem tego gaga na 180? Bo nadal nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 @ SchMidT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 W poprzedniej skardze dałem adminowi ostatnią szansę, niestety no nie powinieneś podpowiadać jeszcze na samym początku zabawy + ten mute za zdenerwowanie się bo podpowiedziałeś? jak na Czupsa to było raptem jedno przekleństwo a odnosił się do Ciebie w miarę z kulturą. Nie pozostaje mi nic innego chociaż mi osobiscie jest szkoda. Dengu ;c Skarga została przyjęta. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi