zer00 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) zer00 Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) gram sporo na serwerze, lubię pomagać innym graczom oraz chciałbym utrzymać porządek na serwerze Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) byłem adminem na tym serwerze przez ok. 2 miesiące (musiałem zrezygnować ze względu na szkołę), posiadałem admina na surf+rpg Jak długo gram w CS:GO?: 5 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 10-15, 18-20 Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) https://www.gametracker.com/player/[ORC] zer00/137.74.7.15:30050/ https://www.gametracker.com/player/[ORC] zer000/137.74.7.15:30050/ https://www.gametracker.com/player/[ORC] zer000 pu%24%24y/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) Link do profilu Steam: 3/10 Mikrofon: (Tak/Nie) tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 (edytowane) - 2 commsy w listopadzie - Zachowanie - GT Ponad 2k minut to za mało. Jestem na nie. Edytowane 7 Grudnia 2020 przez Rastafari 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 na tak + grał na starym jb + potrafi czasem coś ogarnąć +mutacja - zachowanie czasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Tak +Miał tu kiedyś admina + Ogarnięty - zachowanie, ale dużo osób jak dostaje admina to się poprawia o 180 stopni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 nie ogarnięty nie nadajesz sie na admina jestes osobą która daje info -aktywność Tyle Jestem na Nie. 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Nie -aktywność 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Na nie Ze względu na commsy I gt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 nie -popraw zachowanie najpierw 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b4ndura Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 nie -aktywnosc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Nie -aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 nie nieogar zachowanie naura 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Niby miałeś admina Ale na nie ostatnie zachowanie takie se jest 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zysu Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 nie -aktywność -zachowanie -nie ogarnia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 -commsy Jestem na Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Jestem na NIE -aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Jeszcze nie pora. Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi