b4ndura Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Propozycja to: (zmiana/modyfikacja istniejącej rzeczy/nowa rzecz): mikro po mutacji na serwerze drv2 Treść: (co chcesz zaproponować): chcialbym zaproponowac przywrocenie podpunktu w regulamienie jakim bylo mikro po mutacji 1 Przenoszę do dobrego działu oraz zmieniam nazwę z "propozycja" Przez Mikru, 5 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 yo na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 sam nie masz mutacji 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Z tego co wiem to na drce 3/4 osób nie ma mutacji Jestem na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 (edytowane) jestem na nie była juz taka propozycja i nie przeszła więc ? Edytowane 5 Grudnia 2020 przez jord 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 większość osób z drki nie ma mutacji nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Jestem na TAK ale i tak propozycja będzie odrzucona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Nie będziesz mógł się wtedy odzywać więc nie wiem po co piszesz taką propozycje. Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Ja bym bardziej proponował przywrócenie punktu. Zakaz nadmiernego nadużywania bez mutacji. Był by on lepszy ponieważ nie było by dużej ilości pisków jednak osoby bez mutacji także mogli by się odzywać. Tak Godzinę temu, #$Monster$# napisał: sam nie masz mutacji I co z tego że nie ma każdy może napisać propozycję o powrót punktu nie ważne czy ma mutacje czy nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 yo moze byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Może na każdy Sewer mikro po mutacji? Na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 1 godzinę temu, kinderking napisał: Może na każdy Sewer mikro po mutacji? Na tak tak proszę + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FEJMICZEk Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Tam nikt mutacji nie ma Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOKOLEK Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QueseczK Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 @ frosztjmożna zrobić jakiś myk w regulaminie, że osoby bez mutacji mogą się odzywać np. w jakiś ważnych rzeczach, a nie tylko do zwykłej rozmowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donjanko_ Opublikowano 19 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 Jest podobny punkt w regulaminie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 Propozycja została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi