Administrator Forum Tomgra Opublikowano 1 Grudnia 2020 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 W dniu dzisiejszym nasze drogi się rozchodzą - nie jest to wasza wina, o nie, po prostu nie mam chęci do grania w CS'a i wiem, że potrwa to dłużej - przechodzę teraz Wiedźmina 3, grywam również w Battlefronta 2. Jak przejdę fabułę wieśka i znudzą mi się inne gry, to może wrócę do CS'a i na AS. Na razie CS po prostu mi się przejadł, a wychodzę z założenia, że nie ma co się przymuszać do grania w gry - to ma być przyjemność, nie chcę też trzymać rang i być na wiecznych nieobecnościach. Na pewno wrócę, ale tymczasowo żegnam się z wami wszystkimi. 👋 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 (edytowane) cze Tomgra 😔😔 Edytowane 1 Grudnia 2020 przez Animy1977 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 tomniegra jusz? elson 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xzy Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 elko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inosuke Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Narua Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Cześć. Do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
empi Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Bywaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Adios amigos czekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 do zobaczenia tomgra😔 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 nie wracaj bywaj zdrów 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 czys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 bywaj 😔 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Bywaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi