naiz Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) naiz Wiek: 18 3 najlepsze prace: (Mogą być linki lub załączniki) większość forumowych prac od razu po zrobieniu usuwam, zostawiam jedynie plik psd nad 1-2 dni https://iv.pl/image/Gtcg2uf https://iv.pl/image/GtcgvUX https://iv.pl/image/Gtcgy3s 2 linki do zleceń: (Zlecenia na grafiki na naszym forum) Używany program: (Programy graficzne jakich używasz) photoshop cs6 Doświadczenie w grafice: (Jaki czas się tym zajmujesz, pracowałeś gdzieś, itp.) zacząłem robić grafiki na różne fora, gdy miałem 13-14 lat przez jakieś dwa lata? następnie sporadycznie jakieś płątne zlecenia na różne strony, sklepy. Coś o sobie: (Opisz siebie, jakie masz cechy, co Ci pomaga w robieniu grafiki) jestem wybuchową oraz wulgarną osobą, natomiast potrafię się zachować co widać chociażby na serwerze, jestem również osobą zamkniętą. jeżeli ma to jakieś znaczenie, to wychowałem się na 1.6, metinie, tibii oraz gta london :)) dodam tylko, że zrobiłem jakieś 7 zleceń w wiadomościach prywatnych, po zgłoszeniu się użytkowników 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Na nie -prace średnie -za krótko jesteś na forum -lecisz na rangi najpierw admina jb chciałeś Teraz grafik? Przypomnę że jesteś krótko na forum Zmienicie mi na tak? Poprawiłeś pracę Wolne sloty 7 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 oczywiscie ze tak +ladne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 im więcej grafików tym lepiej na tak +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 tak +wiek +ładne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Jestem na tak +są wolne 2 miejsca +grafiki w miarę +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 1. 2. Tylko 1 grafika jest dobra. Reszta taka dość średnia. Pobaw się jakimś gradientem na napisach lub coś takiego bo napisy są brzydkie. Za krótko na forum jesteś. Popraw grafiki i poczekaj trochę a moja ocena się zmieni Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freshupoprostuPOLSKA Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 - Nie podobają mi się twoje prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 na tak + nawet ladne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 +ładne prace +miejsca wolne na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
empi Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 W sumie jestem na tak. Skoro gość, który w tym samym dniu złożył podanie na Moderatora na innej sieci i jednocześnie tutaj dostał Grafika, to czemu akurat on nie może go dostać, skoro zbytnio nie odstaje od reszty obecnych. Mimo bardzo krótkiego stażu przydałaby się osoba do pomocy, ponieważ im jest więcej grafików tym szybciej wykonywane są zlecenia, a o to w tym wszystkim chodzi. Jeżeli chodzi o prace, to są nawet w porządku i nie ma się o co doczepić. Widać, że masz doświadczenie i używasz bardziej profesjonalnego programu, niż GIMP, więc to jest bardzo duży plus. Gdybyś już dostał tą rangę, to mógłbyś się przy okazji uczyć nowych rzeczy poprzez wykonywanie trudniejszych zleceń, a o to w tym wszystkim chodzi. Podanie nie jest jakieś przekonujące, wręcz jest bardzo słabo napisane, ale mimo wszystko jestem na małe tak ze względu na umiejętności. Życzę powodzenia! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOKOLEK Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Jestem na tak +wiek +ogar +doświadczenie Spoiler Powodzenia i Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twilight Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 @ mondej ty masz czelność gadać że leci na rangi? haha zabawne. Jestem na TAK +Ładne prace +Robisz wszystkie zlecenia za obecnych grafików bo im to się zbyt nie chce robić widać +/- staż na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Godzinę temu, mondej napisał: -lecisz na rangi najpierw admina jb chciałeś ja bym się na twoim miejscu nawet nie odzywał bo było by mi wstyd. prace imo są oki zachowanie oki mniej więcej. tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaCzeQ Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Na tak + ładne prace + doświadczenie + zachowanie + wolne miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamyK Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 2 godziny temu, mondej napisał: -lecisz na rangi najpierw admina jb chciałeś XD mam ci przypomnieć kto leciał na rangi u piesela? Co do podania: Prace nawet ok Staż niby mały ale wymagania spełniasz więc git Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 tak im wiecej grafikow tym lepiej zajefajne prace <33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Wielkie TAK + Świetne Prace + Wiek + Aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bincior Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 tak +ładne prace +aktywność +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Na nie 1. Jesteś na forum od 14 listopada 2. Średnie prace 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xzy Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Na nie słabe prace za krótko jesteś na forum 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 +prace -krótko jesteś na forum I się od razu pchasz na stanowisko +jak narazie najlepszy kandydat Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi