szcahy Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Nick: banan Nick admina: Adaś ArenaSkilla.pl Długość bana: perm Data i godzina: 2020-11-27 16:11 Serwer: [PL] ★ArenaSkilla★ JailBreak [Shop|Modele|Gangi] !ws !kni Powód bana: auto bh Mapa: jb_desert_fortress Zrobiłem bh na 3 skoki na scrollu i jakis z ct powiedzial żeby mnie admin zbanował i dostałem bana. Nawet widać że robie na scrollu bo często nie wychodzi. Admin nawet mnie nie obserwował tylko od razu zbanował bo ktoś tak powiedział z ct. Ćwiczę movement od dobrego roku. Proszę o zdjecie zbędnego bana. @ AntiCheat Teamzajrzyjcie tutaj, bo odwołanie leży już tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Z mojej perspektywy wyglądało to tak, jakbyś używał autobh, ponieważ na scorllu napewno tak szybko się nie rozpędzisz, a Ty leciałeś dosyć szybko po już jednym skoku. Wg mnie ban słuszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szcahy Opublikowano 27 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 46 minut temu, Tetsuya napisał: Z mojej perspektywy wyglądało to tak, jakbyś używał autobh, ponieważ na scorllu napewno tak szybko się nie rozpędzisz, a Ty leciałeś dosyć szybko po już jednym skoku. Wg mnie ban słuszny Da się rozpędzić pracuje na movementem z rok. Za jednym skokiem potrafie sie dosyć rozpędzić a to były dwa. Sv_airaccelerate jest tak duże ze da sie robić 360-tki więc mogłem robić lepsze strefy niż na oficjalnych jest jeszcze 128 tick więc strefy łatwiej siadają 46 minut temu, Tetsuya napisał: Z mojej perspektywy wyglądało to tak, jakbyś używał autobh, ponieważ na scorllu napewno tak szybko się nie rozpędzisz, a Ty leciałeś dosyć szybko po już jednym skoku. Wg mnie ban słuszny i jeszcze skoro na scrollu dla ciebie jest niemożliwe rozpędzenie się tak to w jaki sposób można normalnie 46 minut temu, Tetsuya napisał: Z mojej perspektywy wyglądało to tak, jakbyś używał autobh, ponieważ na scorllu napewno tak szybko się nie rozpędzisz, a Ty leciałeś dosyć szybko po już jednym skoku. Wg mnie ban słuszny I jeszcze jedynym dowodem jest to bo wyglądało jakbym używał autobh. Zobacz demka gdzie grałem i zobaczysz że czasami bh mi nie wychodzi. 1 Łącze trzy posty w jeden Przez RuteK, 27 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 (edytowane) nie wiem wybacz @banan123nawet mi się nie pokazało że jest w ogóle takie odwołanie. UB naturalne skoki (da się tak rozpędzić na skrolu) Edytowane 9 Grudnia 2020 przez raVii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Odwołanie od bana zostało przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi