Skocz do zawartości

[Przyjęte]Ban za nic

Udostępnij

szcahy

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: banan
Nick admina: Adaś ArenaSkilla.pl

Długość bana: perm
Data i godzina: 2020-11-27 16:11

Serwer:  [PL] ★ArenaSkilla★ JailBreak [Shop|Modele|Gangi] !ws !kni

Powód bana: auto bh
Mapa: jb_desert_fortress

Zrobiłem bh na 3 skoki na scrollu i jakis z ct powiedzial żeby mnie admin zbanował i dostałem bana. Nawet widać że robie na scrollu bo często nie wychodzi. Admin nawet mnie nie obserwował tylko od razu zbanował bo ktoś tak powiedział z ct. Ćwiczę movement od dobrego roku. Proszę o zdjecie zbędnego bana.

@ AntiCheat Teamzajrzyjcie tutaj, bo odwołanie leży już tydzień

46 minut temu, Tetsuya napisał:

Z mojej perspektywy wyglądało to tak, jakbyś używał autobh, ponieważ na scorllu napewno tak szybko się nie rozpędzisz, a Ty leciałeś dosyć szybko po już jednym skoku. Wg mnie ban słuszny

Da się rozpędzić pracuje na movementem z rok. Za jednym skokiem potrafie sie dosyć rozpędzić a to były dwa. Sv_airaccelerate jest tak duże ze da sie robić 360-tki więc mogłem robić lepsze strefy niż na oficjalnych jest jeszcze 128 tick więc strefy łatwiej siadają

Z mojej perspektywy wyglądało to tak, jakbyś używał autobh, ponieważ na scorllu napewno tak szybko się nie rozpędzisz, a Ty leciałeś dosyć szybko po już jednym skoku. Wg mnie ban słuszny

i jeszcze skoro na scrollu dla ciebie jest niemożliwe rozpędzenie się tak to w jaki sposób można normalnie

I jeszcze jedynym dowodem jest to bo wyglądało jakbym używał autobh. Zobacz demka gdzie grałem i zobaczysz że czasami bh mi nie wychodzi.

• Haha! 1

Łącze trzy posty w jeden 

Przez RuteK,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności