Punio Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Nick: omep Nick oskarżonego:Mrblack Opis sytuacji: Mr Black faworyzuje innego gracza dając tylko mi gaga na 30 minut. Serwer: Jailbreak Dowody:http://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=commslist&searchText=getpower&Submit=Szukaj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrblack Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Po 1 gracz został już ukarany po 2 byłem na spekcie wróciiłem i na czacie były pokazane tylko twoje wyzwiska. Po 3 po gagu spamowałeś na u@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
♥C1chyKinG™ Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Po 4 nie ogarniasz, dangu jak dla mnie 1 Spam! Przez Dank, 21 Lutego 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieseł123 Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 (edytowane) 4 minuty temu, mrblack napisał: Po 1 gracz został już ukarany po 2 byłem na spekcie wróciiłem i na czacie były pokazane tylko twoje wyzwiska. Po 3 po gagu spamowałeś na u@ Spamowanie na u@ nic nie wnosi do tej skargi. Edytowane 21 Lutego 2019 przez pieseł123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punio Opublikowano 21 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Dałeś gaga getpowerowi po tym jak napisałem skarge. Nie spamiłem na u@. Godzinę temu, mrblack napisał: Po 1 gracz został już ukarany po 2 byłem na spekcie wróciiłem i na czacie były pokazane tylko twoje wyzwiska. Po 3 po gagu spamowałeś na u@ Generalnie to getpower wyzywał gdy ty nie byłeś na spekcie. 1 Łącze dwa posty w jeden. Przez Dank, 21 Lutego 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Jeśli Punio zgłaszał gracza GetPower to czemu nie sprawdziłeś czatu i nie dałeś gaga? I jak widzę GetPower dostał gaga dopiero po zobaczeniu skargi, więc jest w tym faworyzacja. A i naprawdę @GetPowerledwo co straciłeś admina i wyzywasz? Graczowi GetPower zwiększam gaga na 720 min, a admina @ mrblackzostawiam rangom wyższym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GetPower Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 White, co ma admin do wyzywania? Nie lubię go więc ścisłem go jak należy. A gag przedłużony do 720 to przesada bo tak i chu*. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrblack Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Możliwe że w tym czasie sprawdzałem regulamin i nie było mnie chwilke na serwie i za to przepraszam ale to nie oznacza że to faworyzacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punio Opublikowano 21 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 46 minut temu, mrblack napisał: Po 1 gracz został już ukarany po 2 byłem na spekcie wróciiłem i na czacie były pokazane tylko twoje wyzwiska. Po 3 po gagu spamowałeś na u@ Jak mogłeś widzieć tylko moje wyzwiska gdy get power napisał "pajac to twój stary, widziałem go w cyrku" po tym jak napisałem "pajac". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrblack Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Teraz, §Punio§ napisał: Jak mogłeś widzieć tylko moje wyzwiska gdy get power napisał "pajac to twój stary, widziałem go w cyrku" po tym jak napisałem "pajac". bo patrz wrocilem z tzw afk bo na forum byłem i ktos napisal ze get power wyzywa wiec jade scrolem do góry i pojawilo mi sie jak napisałeś pajac i że ma nie płakać. I dałem tb gaga na demku mozna sprwadzic i jak pojechałem dalej scrolem do góry to już nie było tego co get power napisał bo wiesz po jakims czasie te rzeczy znikają nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punio Opublikowano 21 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 18 minut temu, mrblack napisał: bo patrz wrocilem z tzw afk bo na forum byłem i ktos napisal ze get power wyzywa wiec jade scrolem do góry i pojawilo mi sie jak napisałeś pajac i że ma nie płakać. I dałem tb gaga na demku mozna sprwadzic i jak pojechałem dalej scrolem do góry to już nie było tego co get power napisał bo wiesz po jakims czasie te rzeczy znikają nie No to widać, że nie ogarniasz, bo mogłeś sprawdzić to w konsoli co napisał. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 (edytowane) 15:20:19 [SHREK] GetPower: Bo Pemo z***s sie r***ł, że propaguje nazizm Black był wtedy AFK 15:21:12 (demko 9:15) omep csgoatse.com: pajacu 15:21:28 [SHREK] GetPower: Pajac to twój stary, w cyrku go widziałem 9:19 Black przestaje być AFK (mógł widzieć wypowiedź obu Panów) (podczas całej tej sytuacji Black przez kilkadziesiąt sekund jakoś dziwnie się porusza, zatrzymuje) 9:52 Black: "co chcesz Mroku?" (mroku zgłaszał mu sytuacje na u@: ("HALLO ADMIN" "PACZ CZAT") po tym pytaniu Blacka można wywnioskować, że nie widział czatu do 10:12 Black sprawdza czat; potem karze omepa inni gracze piszą, że to getpower powinien zostać ukarany Black mówi, że widział jak omep pisał do getpower'a "pajacu" Według mnie Black nie zauważył wypowiedzi GetPowera; później dopytywał się mroka "kiedy to GetPower obrażał omepa" (demko 26:42); finalnie ukarał gracza getpower Zostawiam to rangom wyższym @ tos1ek @ Yamakashi Edytowane 21 Lutego 2019 przez SK4N3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrblack Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Nie umiałem tego wytłumaczyć własnymi słowami ale skaner zrobił to w 100% dobrze było tak jak napisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 21 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi