Arrisek Opublikowano 11 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Cześć! Dostałem permamentnego bana na serwerze HNS za to że coś się zbugowało na serwerze i dostałem unmuta podczas jak miałem permmuta Nadał go DOMINO Dzisiaj 11/11/2020 o Godz. 20:57 Grałem sobie normalnie na serwerze gdyż nagle dostałem permgaga od CONSOLE po jakimś czasie dostałem unmuta od CONSOLE i potem ungaga od CONSOLE odmutował mnie Bot w powodzie unmuta było napisane "Muted through BaseComm natives" Po jakimś czasie dostałem permbana od Administratora o nicku Terminator Mam nadzieje że rozwiążecie problem i będę mógł normalnie zagrać na serwerze Pozdrawiam cieplutko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 11 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 11 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 @ DOMINOwypowiedz się na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Mówisz że odmutował cię bot mam dowód na to, że piszesz twierdząc, że odmutował cię oraz odgagował cię twój bot o to ss 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 (edytowane) Cała sytuacja jest dziwna: Jakieś DDosy (czy jak to nazwać) na HNS i nie tylko spowalniają, lagują i w końcu zatrzymują działanie serwera. I za tym stoi 14-latek - NIE SĄDZĘ, poza tym nie ma jasnych dowodów na to a screeny to moim zdaniem "podpucha" na którą niektórzy dają się nabrać. Podsumowując nie ma dowodów że dany gracz działał na szkodę serwera (dostaje UB) ps MUTE powraca Co do admina @ Terminator- próbował on w jakikolwiek sposób opanować sytuację banując gracza. Nie widzę tu błędu szczególnie po oglądnięciu screenów od grzesia mógł "dać się nabrać"/podejrzewać że to ten gracz. Moim zdaniem do zamknięcia, chyba że ktoś ma coś ciekawego do napisania Edytowane 12 Listopada 2020 przez DOMINO 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 @ DOMINO jeśli się pomyliłem lub dałem się nabrać chciałem przeprosić @Arrisekże moje podejrzenia skierowane przeciwko tobie i rozumiem. Podejrzewałem cię, ponieważ przyznawałeś mi się na chacie parę razy. Będę wyrozumiały na danie odpowiedniej kary. Jeszcze raz przepraszam @Arrisek Chciałbym odwołać przeprosiny dla @Arrisek Pozdrawiam z rodzinką 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Odwołanie od bana zostało przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi