Skocz do zawartości

[Przyjęte]Odwołanie od bana

Udostępnij

Arrisek

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć!

Dostałem permamentnego bana na serwerze HNS za to że coś się zbugowało na serwerze i dostałem unmuta podczas jak miałem permmuta

Nadał go DOMINO

Dzisiaj 11/11/2020 o Godz. 20:57 

Grałem sobie normalnie na serwerze gdyż nagle dostałem permgaga od CONSOLE po jakimś czasie dostałem unmuta od CONSOLE i potem ungaga od CONSOLE 

odmutował mnie Bot w powodzie unmuta było napisane "Muted through BaseComm natives" 

Po jakimś czasie dostałem permbana od Administratora o nicku Terminator

Mam nadzieje że rozwiążecie problem i będę mógł normalnie zagrać na serwerze

Pozdrawiam cieplutko!

Cała sytuacja jest dziwna: Jakieś DDosy (czy jak to nazwać) na HNS i nie tylko spowalniają, lagują i w końcu zatrzymują działanie serwera.

I za tym stoi 14-latek - NIE SĄDZĘ, poza tym nie ma jasnych dowodów na to a screeny to moim zdaniem "podpucha" na którą niektórzy dają się nabrać.

Podsumowując nie ma dowodów że dany gracz działał na szkodę serwera (dostaje UB) ps MUTE powraca

Co do admina @ Terminator- próbował on w jakikolwiek sposób opanować sytuację banując gracza. Nie widzę tu błędu szczególnie po oglądnięciu screenów od grzesia mógł "dać się nabrać"/podejrzewać że to ten gracz.

Moim zdaniem do zamknięcia, chyba że ktoś ma coś ciekawego do napisania

Edytowane przez DOMINO
  • Lubię to! 1

@ DOMINO jeśli się pomyliłem lub dałem się nabrać chciałem przeprosić @Arrisekże moje podejrzenia skierowane przeciwko tobie i rozumiem. Podejrzewałem cię, ponieważ przyznawałeś mi się na chacie parę razy.

Będę wyrozumiały na danie odpowiedniej kary. Jeszcze raz przepraszam @Arrisek

Chciałbym odwołać przeprosiny dla @Arrisek

Pozdrawiam z rodzinką

Grzechuyuuuu.gif

• Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności