Abcc Opublikowano 5 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 Nick: Kennedy ArenaSkilla.pl Wiek: 17. Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Ponieważ często stykam sie z toksycznąścią na serwerze oraz nieprzestrzeganiem regulaminu serwera oraz nie widze żeby administracja była aktywna na tym serwerze z wyjątkiem Pawela oraz Reggina. Doświadczenie w adminowaniu: Byłam adminem na innej serwerowni oraz 2 razy na tej. Jak długo gram w CS:GO?: Od 3lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 15 - 23. Link GT: https://www.gametracker.com/player/[GBS] Kennedy ArenaSkilla.pl/185.30.124.110:30000/ Znajomość SM: 3/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/KennedyArenaSkilla/ Mikrofon: Nie Mutacja głosu: Jestem dziewczyną Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nacpany_Lisek Opublikowano 5 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 na tak + kultura +wiek +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 5 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 Tak +wiek +doświadczenie -dengu za naduzywanie admina +aktywna +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REGGIN Opublikowano 5 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 Na tak +Aktywnosc +Wiek +sm Dodatkowo jest mało administracji więc dodatkowa osoba na + dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polaczek534 Opublikowano 5 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 Na tak +Aktywność +Wiek +Sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomonto Opublikowano 5 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 Na tak +aktywność +wiek +kultura +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwoPak Opublikowano 5 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 (edytowane) Na Tak +wiek +Aktywnosc +ogar +kulturka +doświadczenie -Mikrofon ;/ Edytowane 5 Listopada 2020 przez BlackMen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixit1337 Opublikowano 5 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 Nie no przepraszam Nie -mikrofon -skoro przeklinają czy coś to czemu nie zgłaszasz? -nadal myślę że udajesz bycia dziewczyną -tamte sytuację z admimem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M-I-C-H-A-L Opublikowano 5 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 +wiek +/- aktywnosc tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abcc Opublikowano 5 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 34 minuty temu, Dixit1337 napisał: Nie no przepraszam Nie -mikrofon -skoro przeklinają czy coś to czemu nie zgłaszasz? -nadal myślę że udajesz bycia dziewczyną -tamte sytuację z admimem Chodzi mi bardziej o to że jakiś gracz jest wyzywany lub ktoś kampi na tt zgłoszenia są ale admini poprostu niereagują. Dziś była sytuacja że 3 graczy byli afk i wpisali +back były zgłoszenia ale żaden admin niereagował. 2 Nie wypowiadaj się pod swoim podaniem, SPAM. Przez RuteK, 6 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jatoja Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Na tak +aktywność +kultura +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 na tak + doświadczenie + wiek - mikrofon :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Na tak +Doświadczenie +Aktywność -Mikrofon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bincior Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Jestem na tak +sm +aktywność +kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 na tak +wiek +kultura +ogar +aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 +wiek +sm Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 (edytowane) Nie -brak mikra -nikt nie ma pewności co do tego czy jesteś dziewczyną 🤷♀️ -dengu Edytowane 8 Listopada 2020 przez MiczuMily 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inosuke Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Na nie -mikro ponieważ nie wiadomo czy jesteś chłopakiem czy dziewczyno i czy masz tyle lat ile podajesz . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 11 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 -brak mikrofonu (i dal mnie wystarczający powód do odrzucenia już podania) -wcześniejsza degradacja z tego stanowiska Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gacek_Wacek Opublikowano 11 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Nie -brak mikra, a co za tym idzie nie wiadomo czy jesteś dziewczyną czy chłopakiem i czy masz te 17 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P4TRYK Opublikowano 11 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 na nie - brak mikra +/- sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 11 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Nie -wypowiadanie się pod podaniem -na pewno każdy będzie cię słuchał a w szczególności bez mikrofonu -sm -nie ma potwierdzenia że jesteś dziewczyną czy że masz 17 lat -degrad za nadużywanie admina Powodzenia i miłego dnia życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makson Opublikowano 11 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Admin bez mikrofonu to nie admin. Na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 11 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 -brak mikra nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 +/-sm +wiek -nikt nie ma pewności czy jesteś dziewczyną na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi