yohny Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 (edytowane) Nick: yohnyWiek: 15Dlaczego ja mam otrzymać admina?: A więc... mam duże doświadczenie w adminowaniu (drv2 nie byl prostym serwerem do ogarnięcia) lecz zdaje sobie sprawę, że JB jest jeszcze trudniej ogarnąć. Myślę, że na spokojnie dam sobie radę i będę mógł pomóc podczas gry. Jestem pomocny, staram się nie wchodzić w żadne kłótnie i być bezkonfliktowy. Potrafię dogadać się z graczem i wyjaśnić. np. powód bana. Jestem aktywny (staram się grać przynajmniej te 2-3h dziennie, chyba, że mam dużo nauki tak jak wczoraj). Bardzo dobrze znam regulamin i taryfikator przez co szybko reaguje na każde przewinienia na serwerze. Myślę, że mój brak mutacji nie przeszkodziłby w administrowaniu. Doświadczenie w adminowaniu: w sumie to od ponad roku, byłem 3 razy adminem na drv2, niestety jest to tryb, który dość szybko się nudzi, nie to co JBJak długo gram w CS:GO?: 4 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Na serwerze siedzę od rana do wieczora, w przypadku kiedy jest zdalne i bardziej wieczorkami jak zdalnego już nie będzie Link GT: *kliknij* <- niedawno wróciłem ale staram się być aktywny i grać codziennie na serwerze : )Znajomość SM: 7/10 (tworzyłem wlasny serwer kiedyś)Link do profilu Steam: *kliknij*Mikrofon: Tak Mutacja głosu: w trakcieCzy przeczytałem regulamin Admina?: ta, bylo czytane Edytowane 1 Listopada 2020 przez SchMidT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Jestem na Tak +/- wiek +aktywność +sm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xCRACKERx101 Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Na tak +ogar +sm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 masz na tak +zachowanie +sm +ogarnięty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisiastyTOszef Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Tak +-wiek +gtm +zachowanie +byles juz adminem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Na nie -Nie widzę cię w tej roli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 1 godzinę temu, yohny napisał: Potrafię dogadać się z graczem i wyjaśnić kłamstwo -drv2 trudne do ogarnięcia xD -zachowanie nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 sory ale na nie Pamietam jak miales admina na dr to sie troszeczke wywyzszales 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Na nie, - Wiek - Brak mutacji - DRv2 trudny do ogarnięcia < Adminowanie na o wiele wiele trudniejszym JB 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yokey Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 (edytowane) Na nie, - Wiek - Brak mutacji -Nie widz ciebie w tej roli -zachowanie Edytowane 30 Października 2020 przez yokey 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ForekK Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 -zachowanie -/+wiek -brak mutacji Jestem na Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrixON Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 -wiek -mutacja -aktywność Na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 (edytowane) na tak +doświadczenie +sm +aktywnosć +ogar -mutacja Edytowane 30 Października 2020 przez Diamont 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 jestem na tak, co z tego ze nie ma mutacji moglbym sie zalozyc ze ogaranial by bardziej niz nie jeden aktualny admin jb +sm +aktywnosc +nie stwarzasz klopotu +widac ze czytalem regulamin i ot nie raz +/- wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Tak +Doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 na nie wiek- mutacja- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper88890 Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 -aktywnosc -wiek Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 9 godzin temu, yohny napisał: (tworzyłem wlasny serwer kiedyś) A ty tylko technikiem nie byłeś Tak +Ogarnia smke +Ogar +Umie w pluginy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 31 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 -wiek -mutacja Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 31 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 na tak +sm +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Tak samo jak u poprzednika to zaważyło na mojej decyzji :). Zapraszam kolejnym razem Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi