Piotrek101 Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Nick: [Ninja] Piotrek Wiek: 19 lat. Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Pisząc to podanie jestem przygotowany na negatywny odbiór mojej kandydatury. Parę tygodni temu straciłem admina za nadanie "niesłusznego" muta. Uważam inaczej . Łatwo jest ocenić kogoś po demku inaczej jest grając i na żywca podejmując decyzje. Łatwiej pisze się także podanie osobie , która jest szarym graczem serwera i nie ma wyrobionej opinii - głównie przez graczy których karała. Przez te parę miesięcy pełnienia funkcji administratora ,powierzone mi obowiązki pełniłem starannie i z należytą uczciwością . Chciałbym prosić o danie mi drugiej , jak i ostatniej szansy ,której w zupełności nie zmarnuje . Pisząc podanie nie piszę go po to ,by wywyższać się nad innymi , lecz po to by pomóc ulepszać jak i dbać o społeczność naszego serwer JB . Mam nadzieję , że pomimo wcześniejszych wydarzeń , nie będą one skreślać mnie z kandydatury. Doświadczenie w adminowaniu: Byłem od 17 czerwca do września , adminem na JB Arenki- nigdzie indziej nie gram. Jak długo gram w CS:GO?: Gram od 5 lat. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Zależy od pracy. Często są to albo godziny szkolne , lub godziny nocne. Lecz bardziej ta pierwsza opcja. Link GT: https://www.gametracker.com/player/[Ninja] Piotrek/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 5/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/Piotrek101/ Mikrofon: Tak. Mutacja głosu: Tak. Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak. Czekam na hejt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Jak narazie jestem, na Nie +wiek - aktywność +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 na tak pod warunkiem okresu próbnego w dalszym ciagu mala aktynowsc +sm +wiem +zachowanie +dowwiadczenie - aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 -aktywnosc@ Tomgraosoba która ma taką aktywność na jb to słaba aktywnosc, to że to było np na twoim serwerze to dużo, a na jb to mało nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 30 Października 2020 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 + wiek, + SM, + doświadczenie, Zasługujesz na drugą szansę ALE: - nie regularna gra, masz niższą aktywność niż inni kandydaci - nie jesteś więc lepszym kandydatem od nich. Jak dla mnie na tak, ale dopiero jak ogarniesz regularność gry i wówczas razem z innymi możesz zostać przyjęty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P4TRYK Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 na tak +wiek +sm +Doświadczenie +/- aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Piter +doświadczenie +mutacja +sm Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ForekK Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 + wiek + SM + doświadczenie +mutacja - aktywność Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Na tak Byłeś dobrym adminem i to wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 +wiek +doswiadczenie na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Nie -Zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziolek Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 nie -zachowanie -aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Tak wiek+ doświadczenie+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 -Nie estetyczne podanie -aktywność -zachowanie/masa skarg na ciebie Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nisuuki Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 na tak +dobry z niego chłopak +fajna dupa z niego - aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 31 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 -aktywność +wiek +mutacja Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 31 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 Nie -aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Rozumiem Ciebie odnośnie prośby o drugą szansę. Ja takowej nie mogłem dostać przez dłuższy czas, ale ty takową otrzymasz nie zawiedź mnie. Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi