Skocz do zawartości

[Przyjęte] Podanie.

Udostępnij

Piotrek101

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: [Ninja] Piotrek

Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Pisząc to podanie jestem przygotowany na negatywny odbiór mojej kandydatury. Parę tygodni temu straciłem admina za nadanie "niesłusznego" muta. Uważam inaczej . Łatwo jest ocenić kogoś po demku inaczej jest grając i na żywca podejmując decyzje. Łatwiej pisze się także podanie osobie , która jest szarym graczem serwera i nie ma wyrobionej opinii - głównie przez graczy których karała.  Przez te parę miesięcy pełnienia funkcji administratora ,powierzone mi obowiązki pełniłem starannie i z należytą uczciwością . Chciałbym prosić o danie mi drugiej , jak i ostatniej szansy ,której w zupełności nie zmarnuje . Pisząc podanie nie piszę go po to ,by wywyższać się nad innymi , lecz po to by pomóc ulepszać jak i dbać o społeczność naszego serwer JB . Mam nadzieję , że pomimo wcześniejszych wydarzeń , nie będą one skreślać mnie z kandydatury. 

Doświadczenie w adminowaniu:  Byłem od 17 czerwca do września , adminem na JB Arenki- nigdzie indziej nie gram. 

Jak długo gram w CS:GO?:  Gram od 5 lat.

W których godzinach najczęściej gram na serwerze?:  Zależy od pracy. Często są to albo godziny szkolne , lub godziny nocne. Lecz bardziej ta pierwsza opcja.

Link GT: https://www.gametracker.com/player/[Ninja] Piotrek/137.74.7.15:30050/

Znajomość SM: 5/10 

Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/Piotrek101/

Mikrofon: Tak. 

Mutacja głosu: Tak.

Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak.

Czekam na hejt  

• Administrator Forum

+ wiek,

+ SM,

+ doświadczenie,

Zasługujesz na drugą szansę ALE:

- nie regularna gra, masz niższą aktywność niż inni kandydaci - nie jesteś więc lepszym kandydatem od nich.

Jak dla mnie na tak, ale dopiero jak ogarniesz regularność gry i wówczas razem z innymi możesz zostać przyjęty.

Rozumiem Ciebie odnośnie prośby o drugą szansę. Ja takowej nie mogłem dostać przez dłuższy czas, ale ty takową otrzymasz nie zawiedź mnie.

Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam).
Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam:  steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot

*Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio.

Aplikant został przyjęty na stanowisko.
  • Smutne. 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności