_antek Opublikowano 28 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Nick: kinder.king ™ Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Gracze raczej mnie znaja bądź kojarzą ostatnio mam mniej czasu żeby grać na jb ale myślę że jestem osobą która by umiała doprowadzić serwer do porządku podczas nie obecnosci admina Doświadczenie w adminowaniu: obecny admin mirage, były adm rt3 oraz adm dr, 1v1 innej sieci Jak długo gram w CS:GO?: około 6lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: od 14 do 22 Link GT: https://www.gametracker.com/player/[Ninje] kinder.king™/137.74.7.15:30050/-obecny https://www.gametracker.com/player/[Ninje] kinder.king™ %23ess%3F/137.74.7.15:30050/ -stary (tutaj jest jakaś tam aktywnosc) https://www.gametracker.com/player/[EkHiS] kinder.king™/137.74.7.15:30050/ Stary Sm : 3/10 Link do profilu Steam:https://steamcommunity.com/id/kinderking4/ Mikrofon :posiadany Mutacja głosu: tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: oczywiście 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 28 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Jestem na Nie - aktywność [ to nie aktywność, na admina jb] +/- wiek + Mutacja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 28 Października 2020 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 ^ Skończcie z tym odróżnianiem adminów JB od innych, to że niektórzy grają tylko na tym trybie, mają 700h w grze, ale na mm są S2 (i tak też grają), nie znaczy że ogarnięci ludzie też tyle czasu spędzają na tym serwerze. Pierwszy link GT źle wklejony, mogłeś poprawić + masz na nim zerową aktywność. Na poprzednim jest lepiej, ale sumując oba i tak gra nie regularna + w czasie ostatnich 3 dni na serwerze przegrałeś 15 minut Spoiler Popraw aktywność i może być (zachowanie na forum, a zachowanie na serwerze to dwie różne rzeczy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freshupoprostuPOLSKA Opublikowano 28 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Nie -Aktywność -zachowanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 28 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 na tak. +aktywność +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 28 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 (edytowane) @ Tomgra w przypadku serwera JB [#1 - 12 adminów / #2 -11 adminów] mamy oczekiwać od kandydatów jakiś tam norm aktywności gdyż liczna adminów jest większa niż na połowie serwerów. Dla porównania: Spoiler Mirage: 7 adminów Areny 1vs1: 4 adminów AWP: 2 adminów RT #1: 3 adminów RT #2: 1 admin RT #3: Brak adminów HNS: 5 adminów DR v1: 5 adminów DR v2: 10 adminów Osobiście: Na nie, - Aktywność - powód otrzymania admina taki jak u większości kandydatów - estetyka podania = brak Edytowane 28 Października 2020 przez uSzanowankoo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Lubię cię, ale aktywność słaba nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziolek Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Na Tak +zachowanie +/-aktywność +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taboreto Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Na tak : + wiek + ogar + kulturka + znajomość + zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 : + poprawił zachowanie +/- aktywność do poprawy + wiek + doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 jestem na tak. +poprawiles zachownie. +doswiadczenie +/- wiek . czesto nie zachowujesz sie na 15 jedyny minus to aktywnosc bo jest praktycznie zerowa - aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yokey Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Na tak +wiek +zachowanie +spoko morda z ciebie -aktywność troche słaba (ale wiem ze nadrobisz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bula408 Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 jestem na tak + doswiadczenie + wiek + zachowanie + ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 +doswiadczenie +ogar +wiek +mutacj Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BotKozaczek Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 +ogarnia +mutacja +wiek TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ForekK Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 +mutacja + wiek + ogarnia + zachowanie -aktywność Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 +mutacja +wiek +ogarnął zachowanie [stara się] -aktywność na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastkaa Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 na tak + pomocny +poprawiłeś zachowanie + doświadczenie - aktywność ( ale da się zrobić ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOKOLEK Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Jestem na tak +wiek +mutacja +ogarnięty człowiek +aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xCRACKERx101 Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Na tak +doświadzczenie +i inne gówna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 31 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 Na tak +doświqdczenie +mutacja +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 31 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 Na tak +wiek +aktywność +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 31 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 +aktywność +imię Florian +sm +/- wiek Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABIXON Opublikowano 31 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 Na tak +aktywność +wiek +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 31 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 Tak +aktywność +sm +mutacja +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi