mondej Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Nick:mondejWiek: 15 lat3 najlepsze prace: Spoiler 2 linki do zleceń: *KLIK*, *KLIK* Używany program:Adobe PhotoShop CC 2020Doświadczenie w grafice: 5 miesięcy temu zrobiłem 1 grafikę i od czasu do czadu miałem przerwę staram się być aktywny w dziale zleceń ;3Coś o sobie: Mam na imię Grzegorz mam 15 lat na ArenęSkilla trafiłem 01.12.2018 nie byłem aktywny przez ten czas aż do stycznia/lutego tego roku przy okazji dla ciekawostki powiem że 1 serwerem na który zawitałem był drv3 co mi pomaga w robieniu grafik największą motywacją są miłe słowa od innych poczucie wsparcia a zazwyczaj podczas robienia grafik słucham muzyki 😜 Może i nie dorównuje poziomem grafik do @KamyKale warto spróbować 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 +piękne prace +wiek +jesteś na każdym zleceniu A jak nie to na większości Wielkie Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULICZNYFIGHTER Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Fajne prace Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 -Niedojrzały Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Ja bym dał szanse, jestem na Tak +/- wiek + spoko prace + ps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 -dostał admina to tera leci na grafika, potem mod XD -piszesz na chacie adminów jb gdzie jest regulamin majorów xD nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janczikooo Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 +/- wiek ale można dać mu szanse - mega fajne prace Jestem na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 +Fajne prace +Chęci Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Nie -zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 (edytowane) Na tak +bardzo fajne prace +aktywność na forum +chęci Edytowane 26 Października 2020 przez malcuch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixit1337 Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 +chęci +/-prace, nie robię może lepszych prac, lecz mógłbyś dodawac do tych grafik jakieś dodatki bo ta pierwsza grafika wygląda zbyt zwyczajnie.Napis i jakieś zdjęcie w tle i tyle, dopracuj trochę z dodatkami na avatarach czy coś i nie będzie żadnych minusów. ;) +aktywność na forum +/- wiek Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 robisz gut prace ale nie na tyle kamyk jest lepszy Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 na nie -lepszy kandydat -upierdliwe zachowanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Tak +Często wykonujesz różne zlecenia +Ładne prace -lepszy kandytat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Nie -lepszy kandydat ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 na tak + bardzo ładne prace + aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xCRACKERx101 Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Tak +ładne graficzki robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sleyu Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Na tak +ładne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi