wwawdwdadwdadww Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 (edytowane) Nick:(Na jakim grasz na serwerze): Weariful Nick oskarżonego:(Osoby, na którą składasz skargę): RUMUN Andrzej Opis sytuacji:(Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana): Andrzej ciągle coś burczał pod nosem, aż w końcu zapytał się jak się pisze "zaraz" to ja mu odpowiedziałem, a po tym dał mi mute na 30 min za przeszkadzanie w prowadzeniu. Moim zdaniem on też przeszkadzał w prowadzeniu np. pytaniem jak się pisze zaraz. Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie): Jailbreak Dowody:(Screeny, demo, poproszenie H@ o logi serwera, HLTV lub minimum 3 innych Graczy): demko ok. 20:25, jb_anka_gaming_v1 18.02.19 Edytowane 18 Lutego 2019 przez Weariful 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 (edytowane) nie ja ci dalem mute kolego nie burczalem nic pod nosem tylko sie zapytalem jak sie pisze zaraz iz zapomnialem zapytalem sie jak sie pisze zaraz gdy warden nie mowil nic i byla cisza ty cos mowiles jak warden probowal dawac polecenia i go zagluszales i dostales mute od admina: Anonim. Bo on nie slyszal polecen i widzial twoj nick na aktywnym mikrofonie Edytowane 18 Lutego 2019 przez RUMUN Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 To anonim dał Ci muta i moim zdaniem słusznego przezzkadzales mi e prowadzeniu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonim Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Ja dałem muta ponieważ jak warden dawał polecenie lub coś odwoływał po prostu prowadził to ty zaczołeś coś mówić a ja nawet nie wiem co ponieważ warden i ty mówiliście równocześnie i Potwierdzam rumuna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwawdwdadwdadww Opublikowano 18 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Wydaje mi się, że wtedy co ja odpowiadałem to warden nic nie mówił i moim zdaniem Andrzej mnie sprowokował. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GetPower Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Nawet ostrzeżenia nie dałeś, tylko od razu mute, weź typie wstyd. Odinstaluj steam, idź na dwór i nie wracaj. Proszę. 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 nie kazalem ci mowic nie musiales odpowiadac mogles na czat napisac a ze timing slaby to nie moja wina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 18 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 1. WTF? Jak można zapomnieć jak się pisze słowo "zaraz" XD 2. Bodajże nie ma obowiązku dawania ostrzeżenia przed mute. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Dostałeś słusznego muta, i moim zdaniem Skraga jest bez sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwawdwdadwdadww Opublikowano 18 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Teraz, Yamakashi napisał: 1. WTF? Jak można zapomnieć jak się pisze słowo "zaraz" XD 2. Bodajże nie ma obowiązku dawania ostrzeżenia przed mute. No nie wiem, takich macie adminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Yama mieszkam 12 lat w angli od kad mialem 5 lat takze mam prawo cos zapomniec, pozatym w danym momecie sie mi usunela ta wiedza z glowy xdddd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueFox Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Teraz, Weariful napisał: No nie wiem, takich macie adminów. Administracja jest dobra, lecz ty nie potrafisz się zachować w trakcie prowadzenia mute jest słuszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwawdwdadwdadww Opublikowano 18 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 2 minuty temu, RUMUN Andrzej napisał: Yama mieszkam 12 lat w angli od kad mialem 5 lat takze mam prawo cos zapomniec, pozatym w danym momecie sie mi usunela ta wiedza z glowy xdddd No to to wszystko wyjaśnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwawdwdadwdadww Opublikowano 18 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 4 minuty temu, BlueFox napisał: Administracja jest dobra, lecz ty nie potrafisz się zachować w trakcie prowadzenia mute jest słuszny. Wyszedł Ci ten żart, nie powiem, że nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwawdwdadwdadww Opublikowano 18 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Yamakashi ten post nie miał na celu urazić adminów, napisałem że wyszedł mu żart, ponieważ napisał, że nie potrafię się zachować w trakcie prowadzenia co jest oczywiście nieprawdą. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 18:57 zaczyna się runda; warden (Kostek) wydaje polecenia 20:00 - wtrąca się anonim, mówiąc coś do stracha 20:04 - wtrąca się strachu, który mówi "pozycja buntu" 20:07 - wtrąca się weariful, który mówi "ej, łysy do zabicia" jak dla mnie cała trójka przeszkadzała, ale tylko weariful dostał mute'a. sprawę zostawiam rangom wyższym ( @ tos1ek , @ Yamakashi ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 (edytowane) @Anonim- dengu tu dengu za nadużywanie mikrofonu oraz przeszkadzanie w prowadzeniu (miałeś już 2 szanse i je zmarnowałeś) Strachu- proszę również o nadanie mute'a na 30 minut za przeszkadzanie w prowadzeniu @Weariful- mute był słuszny Edytowane 19 Lutego 2019 przez tos1ek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi