T0M3K Opublikowano 21 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/T0M3K_AS/ Link do steam oskarżonego: - Nick oskarżonego: @ Inosuke Opis sytuacji: Wszedłem sobie na serwer i zacząłem rozmowę z adminami, podśmiewałem się trochę z jednym z adminów, i po paru minutach admin Inosuke powiedział do mnie "zabijesz mnie za to co zrobię", w tym momencie dostałem od admina muta za OBRAZĘ ADMINA (jego osoby), której nie było, a sam admin po nadaniu muta od razu wyszedł z serwera Serwer: DrV2 Dowody: https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=3037&download=auto0-20201020-235123-1041330198-deathrun_italyrats_mgw2-_PL_____ArenaSkilla_____DeathRun_Klasy__v2______trail__ws__knife__LiveServer.pl-0013.zip ( demko najlepiej od 00:05- 00:12) czyli do czasu dostania muta 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inosuke Opublikowano 21 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 (edytowane) Jak coś to ja nie dałem ci muta za wyzywanie mnie tylko FraneQ i jeszcze prowokowałeś .A i jeszcze poszedłem spać :). Edytowane 21 Października 2020 przez Inosuke 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 21 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 1 sprawa: Spoiler 2 sprawa:@ Inosukeczemu mówisz że to inny admin zbanował gracza skoro sb pokazuje inaczej?3. Sprawa: Rozpiska rozmów od 16 minuty mapy Brałem tylko to co moim zdaniem pomoże w rozpisce dla ubt "Zapis" z czatu rozmowy;) Spoiler 16:54 - ale że ten random do mnie strzela?.. ja bym go walił. - tomek 17:12 - [pacz] jak kampią ściek? .. ha fhu - tomek 17:23 - nie idzie mi w csie to sobie chociaż po obrażam kur*a - tomek 17:28 - jakie ostrzeżenie? Co ty mi grozisz - tomek na ostrzeżenie FraneQ 17:29 - kopa chcesz? na potylice? - tomek 17:40 - pod latanie [gracz] pod latanię .. bo twój model idealnie się nadaje - tomek 18:10 - ej ino... ej suka kto nie gra w gangu ? - tomek 19:15 - no trzeba powyrzucać parę.. gówniaków - tomek [wyrzucanie z gangu] ~20:00 - myślałem że gałę chcesz mi oj*bać - tomek 21:55 - Franek kidosie nie spam - tomek 22:00 - no chyba pojebało - tomek 22:17 - Tomek zobacz priv - FraneQ 22:20 - jak ty mi spamisz cały czas kidosie - tomek 22:28 - dobra jd - tomek 4 Sprawa: Obrazy admina [inosuke] nie było, ale FraneQ mógł się poczuć urażony po słowach "kidosie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 21 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 (edytowane) @ uSzanowankooTam gdzie wpisałeś te Ino.... i suke, to po prostu czytałem jego nick co mogło być niewyraźne na demku, a skoro to FraneQ miał się poczuć urażony, ciekawi mnie dlaczego muta nie dostałem od niego tylko od Ino, który specjalnie powiedział przed tym "zabijesz mnie za to/zrobisz mi coś za to co teraz zrobie" według mnie to co powiedział Inosuke również powinno być uwzględnione. Edytowane 21 Października 2020 przez T0M3K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 21 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 (edytowane) Sprawdziłem jeszcze raz demko i jedne co dopisze do rozpiski rozmów to niżej słowa, które sam wypowiedziałeś do adminów. Spoiler ~15:00 wbija Tomek. 15:40 - no i co się chowasz skur*ysynku? - tomek 15:47 - ale że ty mi grozisz gówniarzu - tomek 16:06 - co tam szczekasz do mnie? nie wolno - tomek Admini nie wypowiedzieli tych słów, o których piszesz wyżej. Poczekajmy aż UBT przejrzy logi z serwera Edytowane 21 Października 2020 przez uSzanowankoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 21 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 (edytowane) "Admini nie wypowiedzieli tych słów, o których piszesz wyżej." Wszyscy uważali cię za nieomylnego, a tu proszę 18:37 - 20:20 dostaję muta, cytuję słowa ino z 18:37-45 +/- "Tomek za to możesz mnie zabić za to co zaraz zrobię wiesz?" Nieomylny pieseł jednak się pomylił:) polecam przejść się do laryngologa Godzinę temu, uSzanowankoo napisał: ale że ten random do mnie strzela?.. ja bym go walił. - tomek 17:12 - [pacz] jak kampią ściek? .. ha fhu - tomek To było do gracza kampiącego w tamtej rundzie na mnie, do żadnego z admina;) ~20:00 - myślałem że gałę chcesz mi oj*bać - tomek To również było do gracza ( darkiego) a nie do admina *Cel humorystyczny w zamian za zaproszenie do gangu o którym mówiliśmy i gracz na pewno nie poczuł się urażony;) Edytowane 21 Października 2020 przez T0M3K 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 Po 1 dzięki za pomoc @ uSzanowankoo♥️, po 2 z logów nic się nie dowiedziałem oprócz: Spoiler 00:14:58 [ASS] T0M3K: ch*j w ciebie franeq 00:15:00:[ASS] T0M3K: pecie *cenzura nałożona przeze mnie A wiec z rozpiski pieseła widać ze nie zachowałeś się jak trzeba , jak wbiłeś na serwer od razu zacząłeś prowokować i obrażać Fanka , upomniał cię on kilka razy (oglądałem osobiście demo). W dniu 21.10.2020 o 10:26, T0M3K napisał: powiedział do mnie "zabijesz mnie za to co zrobię", w tym momencie dostałem od admina muta za OBRAZĘ ADMINA A co do tych słów to zgadza się były ale bez kontekstu po ich wypowiedzeniu admin nie dał ci mute tylko po ok 2min gdy obraziłeś kolejnego gracza. A wiec tak opis bana powinien być inny np. Obraza+prowokacja graczy ale nie zmienia to faktu że mute jest jak najbardziej słuszny. I osobiście 30min to było za mało i powinieneś dostać więcej. W dniu 21.10.2020 o 14:38, Inosuke napisał: Jak coś to ja nie dałem ci muta za wyzywanie mnie tylko FraneQ i jeszcze prowokowałeś .A i jeszcze poszedłem spać :). No i admin wspomniał że to za obrazę gracza. Skarga niesłuszna. @ Moderator, @ Początkujący Moderator można odrzucać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi