Studziak Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 (edytowane) Siema w dzisiejszym poradniku pokaże wam jak stworzyć własny serwer i jak się z nim połączyć. 1. Na początku wchodzimy na stronę https://www.freegamehosting.eu/home#csgo 2. musimy wypełnić pola informacjami na temat serwera Hostname- Nazwa serwera map - tutaj wybieramy mapę vac on\off - czy system vac ma być na waszym serwerze czy nie maxplayers - wybieramy maksymalną liczbę osób, które mogą się połączyć z waszym serwerem config - w configu wybieramy tryby serwera np. esl1vs1aim.cfg (1vs1) ; esl5on5.cfg (5 na 5) rcon password - hasło przez które można sterować serwerem (coś typu admin). Gdy uzyska się dostęp do rcon można używać komend typu kick "player1" max rounds - maksymalna liczba rund password - hasło zabezpieczające serwer by niechciane osoby nie mogły wejść na serwer gametype - wybieramy tam typ gry np. Turniejowy 3. Ja wypełniłem według mnie i wygląda to tak 4. Po wypełnieniu klikamy START 5.Po wciśnięciu START powinno wyskocz nam informacje na temat serwera jaki połączenie do naszego serwera przez konsole 6. Kopiujemy nasze ip i wchodzimy do gry 7. Po wejściu do gry musimy włączyć konsole i wkleić IP naszego serwera i wcisnąć enter 8. BEZ problemu powinniście wbić na serwer UWAGA: Jeśli podajesz IP koledze usuń rcon_password. GL HF już przy podaniu ip w konsoli jest inne ip, ponieważ cofnąłem stronę i musiałem ustawiać wszystko tak samo Edytowane 18 Lutego 2019 przez Studziak zapomniałem dodać informacji 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demov Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 dziala na cs1.6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studziak Opublikowano 18 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Teraz, Demov napisał: dziala na cs1.6? działa, tylko zamiast cs go musisz ustawić cs 1.6 https://www.freegamehosting.eu/home#cs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 te serwery to sciek 3 pkt zbędny syf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Slaby poradnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 KIJOWY PORADNIK ELO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Słaby poradnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Dobry poradnik dla ludzi co maja malo iq i nie chce im sie bawic w powazne tworzenie serwera. + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
→ Żєℓкσwa ← Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Zbędniutko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 syf poradnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Syf Poradnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 dziadostwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Ja nie mam przyjaciół xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi