Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga na Admina

Udostępnij

offnest

Rekomendowane odpowiedzi

Link Do Steam: https://steamcommunity.com/id/557639823314126236/

Link Do Steam: https://steamcommunity.com/id/Mikolajcr7/

Nick Oskarżonego: Mikus

Opis Sytuacji: Mikus nie ogarnia admina gdy osoby bez mutacji które prosił o wyjscie z ct doszły do ct mam na mysli fade i hadesa on zamiast ich zbanowac wyrzucił ich z serwera następnym razem gdy kondziopros dołączył od ct Mikus od razu go zctbanował za nieogarnianie pomimo ze kondziopros nawet nie prowadził Myśle ze Mikus nie jest w pełni dobrym administratorem i lepiej by było gdyby nim nie był no ale cóż nie mnie to oceniać.

Serwer: Jail Break Counter Strike Global Offensive

Dowody: 19:10 jb_dust2_final2

@Stasiutylko wszedlem na serwer i odrazu zacząłeś do mnie krzyczecz zebym ogarną kolejeke ; fade i hades nie umieli prowadzic wiec poprosilem ich  zeby wyszli z ct, nie wychodzili wiec ich wyrzucilem , niechce odrazu banowac nowych graczy zeby sie nie zrazili do serwera chcialem im dac szanse.Jeżeli chodzi o kondziopros ostatnim razem jak widzialem ze był w ct to nie wiedział że pierwsze polecenia sie odlicza,za pierwszym razem poprosiłem go zeby wyszedł z ct , a on zaczął sie do mnie odzywac niekulturalnie wiec mu dalem ctbana. Jeżeli kondziopros mi sie pomylił z innym graczem o podobnym nicku to PRZEPRASZAM .Natomiast ctban był na 30 min.

• 2 tygodnie później...

18:40 zaczyna się runda gdzie fade prowadzi i totalnie nie ogarnia podstawowych poleceń 

19:30 Hades wchodzi do ct 

19:54 Hades dostaje kicka z serwera od Mikusia z niewiadomego powody gdyż Hades nawet się nie odezwał ani nie prowadził rundy

20:04 Mikus wyrzucił fade z serwera ponieważ gracz nie ogarniał podstawowych poleceń wydając je 

Dlaczego wyrzuciłeś tych graczy z serwera a nie dałeś im bana bądź nie przeniosłeś ich do tt?

21:24 kondziopros dołączył do ct 

21:30 Mikuś pyta się kondzioprosa czy wyjdzie z ct chociaż że jest 8runda i gracz ma mutacje i nie prowadził żadnej rundy 

21:40 kondziopros dostaje ctbana za nieogarnianie 

Admina zostawiam @ SchMidT

• Smutne. 1

Dobra mikus z racji tego, że to Twoja pierwsza skarga i przewinienie nie jest duże otrzymujesz pierwsze i ostatnie ostrzeżenie

Zalecenia jak ktoś jest nowy

- przerzucasz ludzi ctbanem na 1min jeżeli nie ogarniają

- ustawiasz wardena nowym osobom aby poprowadziły i abyś Ty ocenił czy ogarniają.

Skarga została przyjęta.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności