offnest Opublikowano 18 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 Link Do Steam: https://steamcommunity.com/id/557639823314126236/ Link Do Steam: https://steamcommunity.com/id/Mikolajcr7/ Nick Oskarżonego: Mikus Opis Sytuacji: Mikus nie ogarnia admina gdy osoby bez mutacji które prosił o wyjscie z ct doszły do ct mam na mysli fade i hadesa on zamiast ich zbanowac wyrzucił ich z serwera następnym razem gdy kondziopros dołączył od ct Mikus od razu go zctbanował za nieogarnianie pomimo ze kondziopros nawet nie prowadził Myśle ze Mikus nie jest w pełni dobrym administratorem i lepiej by było gdyby nim nie był no ale cóż nie mnie to oceniać. Serwer: Jail Break Counter Strike Global Offensive Dowody: 19:10 jb_dust2_final2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 18 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 @Stasiutylko wszedlem na serwer i odrazu zacząłeś do mnie krzyczecz zebym ogarną kolejeke ; fade i hades nie umieli prowadzic wiec poprosilem ich zeby wyszli z ct, nie wychodzili wiec ich wyrzucilem , niechce odrazu banowac nowych graczy zeby sie nie zrazili do serwera chcialem im dac szanse.Jeżeli chodzi o kondziopros ostatnim razem jak widzialem ze był w ct to nie wiedział że pierwsze polecenia sie odlicza,za pierwszym razem poprosiłem go zeby wyszedł z ct , a on zaczął sie do mnie odzywac niekulturalnie wiec mu dalem ctbana. Jeżeli kondziopros mi sie pomylił z innym graczem o podobnym nicku to PRZEPRASZAM .Natomiast ctban był na 30 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 18:40 zaczyna się runda gdzie fade prowadzi i totalnie nie ogarnia podstawowych poleceń 19:30 Hades wchodzi do ct 19:54 Hades dostaje kicka z serwera od Mikusia z niewiadomego powody gdyż Hades nawet się nie odezwał ani nie prowadził rundy 20:04 Mikus wyrzucił fade z serwera ponieważ gracz nie ogarniał podstawowych poleceń wydając je Dlaczego wyrzuciłeś tych graczy z serwera a nie dałeś im bana bądź nie przeniosłeś ich do tt? 21:24 kondziopros dołączył do ct 21:30 Mikuś pyta się kondzioprosa czy wyjdzie z ct chociaż że jest 8runda i gracz ma mutacje i nie prowadził żadnej rundy 21:40 kondziopros dostaje ctbana za nieogarnianie Admina zostawiam @ SchMidT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisiastyTOszef Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 @ SchMidT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turekpodjadek12 Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 racja stasiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Dobra mikus z racji tego, że to Twoja pierwsza skarga i przewinienie nie jest duże otrzymujesz pierwsze i ostatnie ostrzeżenie Zalecenia jak ktoś jest nowy - przerzucasz ludzi ctbanem na 1min jeżeli nie ogarniają - ustawiasz wardena nowym osobom aby poprowadziły i abyś Ty ocenił czy ogarniają. Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi