Gniewko Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 (edytowane) Nick: (Na jakim grasz na serwerach): "Gniewko Wiek: 18 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) jestem na serwerze dość często i jest czasami patola i chciał bym utrzymać serwer w porządku. Wiem miałem szansę zjeba*em Ale chce pomóc as jak się da, nie wchodzę już w kłótnie nie potrzebne próbuje każdemu pomagać wiem jakie macie o mnie zdanie Ale myślę że warto dac mi szansę. Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Jakiś czas byłem adminem na rt2 rt3 I jb. Jak długo gram w CS:GO?: 4 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: wieczór I zdąży się rano. Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki: https://www.gametracker.com/player/[Jtcnw] "Gniewko/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 6/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/gniewkokocur12/ Mikrofon: (Tak/Nie) Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) TAK Czy przeczytałem regulamin Admina?: Oczywiście że tak Edytowane 2 Października 2020 przez Gniewko 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 XD - popraw zachowanie - zachowanie na forum - jak byłeś adminem nie potrafiłeś nim być - wróciłeś na as i już próba na ubt, admin? - "dziewczyna to zly pomysl na admina" - kazdy cie prowokuje to dlatego masz takie zachowanie +wiek nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzniblokTHC Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Ja za bardzo dobry kolega jak i administrator jest ostatnio aktywny na serwerze używa wyrafinowanego słownictwa potrafi sie zachować i jest poprostu kozakiem 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Na nie -wracasz i odrazu podanie -zachowanie na forum jak i na serwerze -dostaniesz degrada/zrezygnujesz i znów tak będzię że będziesz wyzywał każdego i że: "j**ać ten serwer" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 nie -zachowanie - aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Nie -Zachowanie -Aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karakan Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 nie -zachowanie -aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satur Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 (edytowane) Nie - zachowanie - historia banów - aktywność + wiek edit. nie potrafisz nawet usunąć tekstu w nawiasach ze wzoru Edytowane 2 Października 2020 przez satoor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yokey Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Nie -zachowanie -aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Knoppers Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 (edytowane) tak - kolega -ogarnia -akrywny -bardzo ładne słowńictwo (w ostatnim czasie) - dzień dobry na klatce mówił Edytowane 2 Października 2020 przez Knoppers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastkaa Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Na nie - zachowanie ( wcześniej tez zmieniłeś niby a później jak zwykle ) - nieznajomość regulaminu - komentarz pod moim podaniem - brak szacunku do kobiet 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 -aktywność -zachowanie Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Na tak +wiek +doświadczenie +poprawił zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 To samo co przy podaniu na ubt " Same chęci zmiany/ poprawy zachowania nie wystarczą do tego aby ludzie, którym zaszłeś za skórę zapomnieli o tym. Najpierw powinieneś pokazać się na forum z lepszej strony, dać sobie i ludziom czas(którego z resztą będziesz potrzebować dużo bo to co odwalałeś na chatboxie nie było dla nikogo przyjemne np. Wyzywanie Nastki) na to żeby zobaczyli że się zmieniłeś. Jeżeli udowodnisz, że potrafisz się zmienić i dorosnąć, to sam chętnie przyjmę Cię na admina drv1, bo osoby z tak silną wolą i chęcią do zmiany samego siebie są bardzo rzadkie w społeczeństwie. " -zachowanie Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Tak +wiek +doświadczenie +/- aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xzy Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Na Nie +/- aktywność - zachowanie - łatwo cię zprowokować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Na nie, - wcześniejszy degrad nie bez powodu - zachowanie po degradacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 +Akty +Doświadczenie +Wiek yep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 ty chesz admina dostac ?? ostatnie twoje zachowanie wobec mnie i innycg graczy bylo bardzo slabe na nie -zachowanie -sb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 2 Października 2020 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Popraw aktywność na serwerze i pokaż, że rzeczywiście poprawiłeś zachowanie. Same chęci poprawy to za mało. Musi za nimi iść przykład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 3 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi