Skocz do zawartości

[Odrzucone] Podanie na admina

Udostępnij

Gniewko

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: (Na jakim grasz na serwerach): "Gniewko

Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) jestem na serwerze dość często i jest czasami patola i chciał bym utrzymać serwer w porządku. Wiem miałem szansę zjeba*em Ale chce pomóc as jak się da, nie wchodzę już w kłótnie nie potrzebne próbuje każdemu pomagać wiem jakie macie o mnie zdanie Ale myślę że warto dac mi szansę.

Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Jakiś czas byłem adminem na rt2 rt3 I jb. 

Jak długo gram w CS:GO?: 4 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: wieczór I zdąży się rano.

Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki: https://www.gametracker.com/player/[Jtcnw] "Gniewko/137.74.7.15:30050/

Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 6/10

Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/gniewkokocur12/

Mikrofon: (Tak/Nie) Tak

Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) TAK

Czy przeczytałem regulamin Admina?: Oczywiście że tak

Edytowane przez Gniewko
  • Lubię to! 2
  • Smutne. 3

To samo co przy podaniu na ubt 

"

Same chęci zmiany/ poprawy zachowania nie wystarczą do tego aby ludzie, którym zaszłeś za skórę zapomnieli o tym. 

Najpierw powinieneś pokazać się na forum z lepszej strony,  dać sobie i ludziom czas(którego z resztą będziesz potrzebować dużo bo to co odwalałeś na chatboxie nie było dla nikogo przyjemne np. Wyzywanie Nastki) na to żeby zobaczyli że się zmieniłeś. 

Jeżeli udowodnisz, że potrafisz się zmienić i dorosnąć, to sam chętnie przyjmę Cię na admina drv1, bo osoby z tak silną wolą i chęcią do zmiany samego siebie są bardzo rzadkie w społeczeństwie. "

-zachowanie

Nie 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności