ugabuga Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Propozycja to: dodanie nowej zabawy na głównym czacie pisemnym. Treść: SZYBKIE PALUSZKI. Chcę zaproponować to, że na czacie głównym były kolejne zabawy na fajki, jak teraz jest daily i ruletka i kpn to ja myślę, żeby dodać zabawę w stylu "Szybkie paluszki"-będzie pojawiał się wyraz do napisania i osoba która jako pierwsza ten wyraz napisze dostanie fajki. QUIZ MATEMATYCZNY, Można dodać też quiz matematyczny czyli by pojawiało się na czacie pisemnym zadanie do rozwiązania i osoba która jako pierwsza by to rozwiązała dostawała by fajki. Myślę, że by mogło to szczególnie nowym graczom w pozyskanie fajek na start a bo zdobyciu na przykład 1000 fajek przerzucili by się na ruletkę i zrobili by swojego pierwszego skina :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Eeeee To z tymi szybkimi paluszkami to takie średnie A quiz matematyczny to wsumie kox pomysł jak dla mnie 1:nie 2:tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 nie bylo, usuniete nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 30 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Tak Nie, szybko sie nudzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 30 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Tak Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 1 Tak 2 Nie, był kiedyś i po jakimś czasie nikt tego nie robił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 1 Października 2020 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 1. Warto spróbować 2. Grając na serwerach TTT zdążyłem zauważyć, że.te.quizy są na początku fajne, a po kilku dniach się nudzą (bo są za często - co rundę). Dlatego wydaje mi się, że gdyby zabawa ta występowała rzadko (typu raz na 5 minut) to powinna przez dłuższy czas być atrakcyjną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 10 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi