Czesio Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Witam chciałem zagrać sobie na waszych serwerach na moim nowym koncie, ponieważ stare mi ukradli. Kupiłem grę za free a następnie zakupiłem prime. Gdy chcę wbić na serwer pisze aby zakupić pełną wersję gry lub kupić vipa. I moje pytanie brzmi jak zakupić pełną wersję gry, jeżeli gra jest za darmo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 9 minut temu, Czesio napisał: Kupiłem grę za free tak sie da?XD masz dodany numer telefonu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Sproboj dodac numer telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesio Opublikowano 17 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Niestety dodanie numeru nie pomoglo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studziak Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 może reinstal pomoże, albo od razu zakupiłeś tą pełną wersje gry próbowałeś wejść na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Pewnie coś się zbugowało a Wy takie głupoty piszecie że to się patrzeć odechciewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Kuhwa zastanawia mnie to: 12 godzin temu, Czesio napisał: ponieważ stare mi ukradli. xD? Jak można ukraść konto WTF? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesio Opublikowano 18 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 @Joski Surferhmm normalnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 No nie wiem xD jak dla mnie nie da się ukraść konta no chyba, że ktoś jest głupi i podał komuś passy do konta i poczty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studziak Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 3 godziny temu, Joski Surfer napisał: No nie wiem xD jak dla mnie nie da się ukraść konta no chyba, że ktoś jest głupi i podał komuś passy do konta i poczty. Niektóre osoby mają takie same hasło do wszystkiego. Są bardzo podobne strony do steam, tworzone przez osoby które chcą robić innym na złość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 (edytowane) keylogger tak odnośnie tematu, to kup vipa/premke, wtedy na 100% wejdziesz na serwer Edytowane 18 Lutego 2019 przez king acit ehehehhe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Brak zainteresowania tematem ze strony autora. Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi