ravii Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Nick: Multi Nick oskarżonego: NWayne Opis sytuacji: Daje gaga na 30min bez żadnych ostrzeżeń gdzie napisałem jedno słowo a jak wiadomo za jeden wyraz nic nie ma oraz na innej z map o wy admin dał mi też gaga bo myślał że ostrzeżenia przenoszą się na next mapkę ! Dowody: @Anonim12:40 głownie środek mapki : jb_buyukisayn coś takiego pozdrawiam Multi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NWayne Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Prawda, kolega dostał gag'a i to dokładnie w rundzie 10, użył przekleństwa na chat'cie i było ostrzeżenie na sm_msay, można sprawdzić w logach. Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
♥C1chyKinG™ Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Cały czas przeklinasz, teraz może i to raz było ale w przeszłości robisz to ciągle na czacie tekstowym jak i glowosowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Więc NWayne przyznał się mi, że gracz Multi przeklną tylko raz. Daje ungaga a admina zostawiam rangom wyższym. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 17 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Dodam jeszcze do tej skargi że dostałem muta za nadużywanie Mikrofonu a jak Strusiuuu sobie obrażał było git malinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NWayne Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 (edytowane) Ja się pragnę odwołać, uważam, że mam prawo tak zrobić. Nigdzie nie ma zdefiniowanej liczby. Dałem strusiowi ostrzeżenie i później poszedłem do specta i odpisywac na skarge. Więc @Anonim powinnien zareagować bo grał i gadał z nim aktywnie. Edytowane 17 Lutego 2019 przez NWayne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 17 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Skarga została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi