ravii Opublikowano 18 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Nick: ravii Imię: Alan Wiek: 18 Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?: Jestem na Arenie od ponad 2 lat, znam sieć oraz ludzi jak własną kieszeń, myślę że jestem na tyle wytrwały oraz zmieniony przez ten rok że dam sobie radę jako moderator forum! Doświadczenie w moderowaniu: Będzie to moja pierwsza styczność z władaniem aż taką "władzą" na forum, potrafię dobrze władać panelem który mam dostępny przez rangę Major Admin. Ile czasu poświęcam forum dziennie: 4/5h dziennie zazwyczaj jestem dostępny w godzinach 10-14, oraz od 20 do nawet 3 w nocy Coś o sobie: Jestem Alan pochodzę z Łodzi głownie interesuje się muzyką polskim rapem oraz amerykańskim, filmami oraz grami z serii Wiedźmin. Od nowego roku szkolnego idę do klasy maturalnej (3) w liceum gdzie będę próbował osiągnąć swój cel czyli napisać maturę. Na maturze będę rozszerzać Angielski oraz WOS bo są to moje ulubione przedmioty z którymi próbuje cały czas się kształcić. Z charakteru jestem dość wybuchową osobą oraz mocno kontrowersyjną postacią, potrafię komuś coś powiedzieć złego gdzie nie posiadam do niej negatywnych uczuć ani nic, często jest to mówione żartem. Jestem realistą i patrzę na świat w szarych barwach przez co często mam jakieś humorki np, smutki, żale itp. taki typowy dzieciak z wczesnym stanem głupoty. Co zrobiłeś dla ArenySkilla: x2 UBT, ACT (teraz), x2 m@ AWP, oraz kilkadziesiąt adminów na serwerach areny Kontakt: steam, dc, pv na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fallan Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Pewnie że tak -doświadczenie -same charakter -wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniuchax1 Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 7 minut temu, SK4N3R napisał: Otwieram Zamykam 2 SPAM Przez SK4N3R, 20 Września 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Tak + ogarnięty chłopak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 ravii na moda na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 na tak +ogarniety + wiek + staż na as -czasem jestes toxic imo najlepszy kandydat zdecydowanie tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Aplikacja została odrzucona. 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi