uSzanowankoo Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Propozycja to: Dodanie linków do pobrania mapy z poziomu forumTreść: Chcę zaproponować by na forum w dziale każdego serwerza powstał spis map oraz dodany link do pobrania pojedynczej mapy bądź też całej paczki map w postaci *rar, jako jeden z przykładów to lista map z serwerów DR 1 / DR 2 gdzie są podane wszystkie mapy z serwera, ale bez linków do pobrania. Jako członek UBT często mam problem z szukaniem mapy w internecie [szukanie nie daje pożądanych rezultatów] i muszę czekać aż ktoś z adminów / graczy podeśle mi mapkę na forum w wiadomości prywatnej czy też to chatboxie. Propozycja dla większości nie wniesie nic nowego w życiu forum, ale pomoże za to coraz to nowszym członkom UBT oraz pozwoli nam szybciej to rozpisywać skargi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 1. przeczytaj temat *Jak pobrać mapę? Linki FastDownload - CS:GO* 2. skopiuj nazwę mapy z GOTV Spoiler 3. włóż plik do odpowiedniego folderu tworzenie spisu map jest dla mnie bezcelowe 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Jestem na nie. Skaner wyjaśnił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Gdyż wcześniej nie widziałem tamtego poradnika więc by nie robić spamu na forum @ Moderator/ @ Początkujący Moderatortemat do zamknięcia. Dziękuję za udzielenie pomocy i przepraszam za swoje niedopatrzenie na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi