djpikoo Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 nick (moj) - DjPko BEZZKITU nick admina - IGonnaHitYa Długość bana perm Data i godzina 00: 26 2020-08-28 Serwer: JB #1 Powód bana jb_dust2_final2 Mapa: opis - admin IGonnaHitYa myslal ze to anti aim, lecz to nie był anti aim. To jest dobrze ustawione macro, mode udowadnic udostepniając ekran. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Sam tego cheata używałem ale z 3 lata temu. Też do nabijania kredytów @ mNk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 mam ub czy nie? to nie zaden osiris/ onetap tlyko macro i co ja wiem? ze macro nie jest zabronine. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 (edytowane) 3 minuty temu, DjPiko napisał: mam ub czy nie? to nie zaden osiris/ onetap tlyko macro i co ja wiem? ze macro nie jest zabronine. Macro to skrypt, za skrypt też jest ban Ale to co zaprezentowałeś mi na demku to nie jest macro Ja o ub nie decyduje teraz, czekamy na opinie mnk Edytowane 27 Sierpnia 2020 przez IGonnaHitYa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Teraz, IGonnaHitYa napisał: Macro to skrypt, za skrypt też jest ban Ale to co zaprezentowałeś mi na demku to nie jest macro wbij na ts arneaskilla.pl max 2 przekonas sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 mam dowody ze to nie zadne czity. link - na filmie widac jak to sie ustawia, jesli bedzie to konieczne dam link do autoclikera. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacpi Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 @ IGonnaHitYaBardzo dobra robota ,jeżeli komuś z UBT będą potrzebne dodatkowe dowody mam jeszcze parę demek z jego udziałem. @DjPikowiesz ,że w tym momencie dałeś dowody na używanie wspomagaczy XDDD 1 SPAM, nic nie wnosisz do tematu. Przez SK4N3R, 28 Sierpnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 bede miał ub czy nie? bo tak jakby pokazalem ze to nie cheat tylko skrypt, za skrypt nie ma perma tylko jakis tam mniejszy a w dalszym ciagu moge sie klucic ze to nie cheat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Ban skrócony do 2dni za skrypt. 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Odwołanie od bana zostało przyjęte. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi