Tigersclaw22 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Propozycja to: Nowy Model Treść: Myślę, że nową propozycją modelu mógłby być Michael Myers ze znanego filmu ,,Halloween". Mi osobiście podobałby się ten model zwłaszcza, gdyż jestem fanem serii ,,Halloween" Spoiler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Strasznie brzydki model. Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 nie + jak H@'ni mają dodać model do configu skoro nie dałeś linku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi