Strusiuuu Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Nick:Strusiuuu Nick Oskarżonego:NWayne Opis:Zwyzywałem gracza na czacie i dostałem słusznego gaga od Rumuna lecz wymieniony wyżej Admin dał mi muta na 120minut za nic Dowody:Mapa jb_facebook godzina 18;45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 tak bylo ale mysle ze mute polecial za naduzywanie a nie wyzywanie chociaz sam nie wiem. na poprzedniej mapie krzyczales w mikrofon bo wygrales jackpota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NWayne Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 (edytowane) Zapraszam do obejrzenia demka, zwyzywales kolejna osobe na voice chatcie, mute słuszny. Dodam, że 15 minut wcześniej skończyła ci się poprzednia kara, więc mute słuszny i adekwatny do przewinienna, do tego się darłeś i nadużywałeś! I teraz na kolejnej mapie cytuje "*DEAD* ★|SVIP|★ [SHREK] Strusiuuu : chuj ci na leb" i dodam, że kolega 10 sekund temu dostal kolejnego gag Więc życze takiej samej przyjemności. nie poradze, ze komenda /mute i /gag czasmi sie nie wywoluje, blad zglosilem ?, i do tego raz zle nick wpisalem Edytowane 15 Lutego 2019 przez NWayne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strusiuuu Opublikowano 15 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Super mordko Demko zweryfikuje. Polecam sm 10/10 a jak dawałeś mi gaga popołudniu to za trzecim razem Ci się dopiero udało... XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NWayne Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Możesz kwestionować moje umiejętności, ale jak może wiesz jestem w trakcie pisania własnego jailbreaka i już na tym poziomie jest bardziej rozwinięty od MYJB. Więc trzymaj się cieplutko 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 @NWaynewszystko mi wyjaśnił. mute był głównie za akcję z poprzedniej mapy (chicken island) - 24:23 obraza Kostka ["ale jesteś pi**ą Kostek] +przeszkadzanie w prowadzeniu Na mapie facebook był jeden głośny okrzyk i mute. Mute słusznie nadany, skarga odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Hmm czy przypadkiem ostrzeżenia z innych map się nie przenoszą na następną bo to chodzi o odwołanie od Muta z tej mapy jaką jest z jb_facebook? A tych słów mówionych do @Kostek'a potwierdzam ( przepraszam Strusiu ). Wiem coś o tym iż @NWayne zrobił ten błąd co do mojej osoby gdy dał mi GAGA za Wulgaryzmy i się kłócił z różnymi osobami że jeśli da mi gaga/mute'a to może mi go dać na następnej mapie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NWayne Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 (edytowane) 11 minut temu, Multi napisał: Hmm czy przypadkiem ostrzeżenia z innych map się nie przenoszą na następną bo to chodzi o odwołanie od Muta z tej mapy jaką jest z jb_facebook? A tych słów mówionych do @Kostek'a potwierdzam ( przepraszam Strusiu ). Wiem coś o tym iż @NWayne zrobił ten błąd co do mojej osoby gdy dał mi GAGA za Wulgaryzmy i się kłócił z różnymi osobami że jeśli da mi gaga/mute'a to może mi go dać na następnej mapie! W regulaminie nie ma podpunktu, ktory mowi o czymś takim jak ostrzeżenie, więc coś czego nie ma zdefiniowanego w regulaninie nie może podlegać rozpatrzeniu. Po za tym skarga odnosi sie do godziny 18 45 wtedy trwala jeszcze popszednia mapa. Abusus non tollit usum W sensie jest to wykaz mojego "dobrego serca". Edytowane 15 Lutego 2019 przez NWayne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strusiuuu Opublikowano 15 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Kurde nie jestem robotem okej? Mogłem się pomylić jeśli chodzi o minuty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 9 godzin temu, SK4N3R napisał: Mute słusznie nadany, skarga odrzucona. Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi