Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga na adminka

Udostępnij

Strusiuuu

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam do obejrzenia demka, zwyzywales kolejna osobe na voice chatcie, mute słuszny. Dodam, że 15 minut wcześniej skończyła ci się poprzednia kara, więc mute słuszny i adekwatny do przewinienna, do tego się darłeś i nadużywałeś!

I teraz na kolejnej mapie cytuje "*DEAD*  ★|SVIP|★ [SHREK] Strusiuuu :  chuj ci na leb" 

i dodam, że kolega 10 sekund temu dostal kolejnego gag

Więc życze takiej samej przyjemności.

nie poradze, ze komenda /mute i /gag czasmi sie nie wywoluje, blad zglosilem ?, i do tego raz zle nick wpisalem

Edytowane przez NWayne

@group-csgo.pngNWaynewszystko mi wyjaśnił. mute był głównie za akcję z poprzedniej mapy (chicken island)
- 24:23 obraza Kostka ["ale jesteś pi**ą Kostek] +przeszkadzanie w prowadzeniu

Na mapie facebook był jeden głośny okrzyk i mute.

Mute słusznie nadany, skarga odrzucona.

Hmm czy przypadkiem ostrzeżenia z innych map się nie przenoszą na następną bo to chodzi o odwołanie od Muta z tej mapy jaką jest z jb_facebook? A tych słów mówionych do @logo713x13.pngKostek'a potwierdzam ( przepraszam Strusiu :pepeLove: ). Wiem coś o tym iż @NWayne zrobił ten błąd co do mojej osoby gdy dał mi GAGA za Wulgaryzmy i się kłócił z różnymi osobami że jeśli da mi gaga/mute'a to może mi go dać na następnej mapie! 

11 minut temu, Multi napisał:

Hmm czy przypadkiem ostrzeżenia z innych map się nie przenoszą na następną bo to chodzi o odwołanie od Muta z tej mapy jaką jest z jb_facebook? A tych słów mówionych do @logo713x13.pngKostek'a potwierdzam ( przepraszam Strusiu :pepeLove: ). Wiem coś o tym iż @NWayne zrobił ten błąd co do mojej osoby gdy dał mi GAGA za Wulgaryzmy i się kłócił z różnymi osobami że jeśli da mi gaga/mute'a to może mi go dać na następnej mapie! 

W regulaminie nie ma podpunktu, ktory mowi o czymś takim jak ostrzeżenie, więc coś czego nie ma zdefiniowanego w regulaninie nie może podlegać rozpatrzeniu.

Po za tym skarga odnosi sie do godziny 18 45 wtedy trwala jeszcze popszednia mapa.

Abusus non tollit usum

W sensie jest to wykaz mojego "dobrego serca". 

Edytowane przez NWayne

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności