Kacpi Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 (edytowane) Nick: (Na jakim grasz na serwerach) :❤кα¢ρι❤csgocases.com Wiek: 21 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) : Uważam że dużo przebywam na serwerze i chyba jestem lubiany przynajmniej przez jakąś małą część graczy jak i również chciałbym pomóc administracji i wykazać się z jak najlepszej strony. Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) : Byłem adminem wielokrotnie na wszelakich rodzajach serwerów na obecną chwilę posiadam rangę UBT oraz Moderatora forum pewnej sieci (Co oczywiście nie przeszkadza ,aby grac na waszej sieci ) W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Jeżeli mam wolne od pracy to są to normalne godziny zaczynając od 10/9 rano kończąc na 22.Jeżeli chodzi o dni w których pracuję przeznaczam wtedy około od 2 do 4 godzin na granie. Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) : https://www.gametracker.com/player/❤кα¢ρι❤csgocases.com/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) : 7/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198990970356/ Mikrofon: (Tak/Nie) : Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) : Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Owszem Edytowane 17 Sierpnia 2020 przez RuteK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 +Wiek +Doświadczenie +SM +Aktywność Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 -Grasz 3 tygodnie to za bardzo za mało. nie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Nie +/- aktywność - grasz od 3 tygodni 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freshupoprostuPOLSKA Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 (edytowane) Nie -aktywnosc -grasz krotko Edytowane 17 Sierpnia 2020 przez Freshuu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 + wiek na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czups Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 -nie mała wiedza regulaminu grasz 3 tygodnie zabardzo sie rządzisz i myslisz że wiesz wszystko a tak nie jest Ogołem na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Na tak +Wiek +$m +Doświadczenie -słabe podanie Spoiler Nie widzę problemu w tym, że gra na JB 3 tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelmer Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 (edytowane) 50/50, bardziej na nie. Co prawda udzielasz się na serwerze lecz za mało i czasem jesteś Wybuchowy. Ponadto.. +wiek +SM Edytowane 17 Sierpnia 2020 przez MasnyWonski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Ogarnia +wiek okres próbny na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domcia Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Tak +wiek +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Tak +wiek +sm +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Tak +wiek +sm +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Tak +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Kacpi nie możesz tak szybko napisać tego podania. Napisz te podanie na przykład za miesiąc. Ponieważ na serwerze nie grasz od długiego czasu... Nie - Grasz za mało na serwerze 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VVoF Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Nie - za krótko grasz, pograj dłużej i wtedy spróbuj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Jesteś zbyt arogancki wobec graczy. Dosyć często robisz freekille. Kłócisz się z administracją, chociaż przeważnie nie masz racji. Za bardzo się czepiasz do wszystkiego. Jestem na NIE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacpi Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 (edytowane) 21 minut temu, Kacpi napisał: Żebyś ty jeszcze wiedział co oznacza słowo arogancki... ,co do fk są to przypadki za które przepraszam i np. proszę o odrodzenie.Pisząc kłótnie z administracją masz chyba na myśli tylko siebie ,ponieważ to z tobą podejmuje bardziej złożone dyskusje.A co do czepiania się wszystkiego ,to chcesz chyba poruszyć temat twojego lekceważenia osób które łamią w jakiś sposób regulamin i przysłowiowo przymykasz na to oko 😉 Ps. Rozumiem każdy może wyrazić swoje zdanie i wg ,ale pisanie ,że gram za mało czasu na serverze jest według mnie śmieszne. Przykładem tego jest nowy admin @ am1zng ,który jest na serverze od 22 dni w porównaniu do mnie gdzie gram już ponad miesiąca(może mała różnica między dniami ,ale statystycznie mam 2 razy większą aktywność) XD.A sieć ponoć świeci przykładem ,że jest sprawiedliwa wobec graczy.. . * Edytowane 17 Sierpnia 2020 przez Kacpi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Na tak + aktywność + wiek + sm można dać szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Na nie -Nie widze cię w roli admina -Grasz zbyt krótko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xCRACKERx101 Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Jestem na nie -dalej jestem zdania, że za bardzo nie ogarniasz +sm -aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 jestem na nie - nie ogarniasz +sm -aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Na tak +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merfest38 Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Na Tak +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 nie -grasz za krótko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi