Skocz do zawartości

[Odrzucone] Aplikacja na administratora JailBreak

Udostępnij

Kacpi

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: (Na jakim grasz na serwerach) :❤кα¢ρι❤csgocases.com
Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) : Uważam że dużo przebywam na serwerze i chyba jestem lubiany przynajmniej przez jakąś małą część graczy jak i również chciałbym pomóc administracji i wykazać się z jak najlepszej strony.
Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) : Byłem adminem wielokrotnie na wszelakich rodzajach serwerów na obecną chwilę posiadam rangę UBT oraz Moderatora forum pewnej sieci (Co oczywiście nie przeszkadza ,aby grac na waszej sieci :) )
W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Jeżeli mam wolne od pracy to są to normalne godziny zaczynając od 10/9 rano kończąc na 22.Jeżeli chodzi o dni w których pracuję przeznaczam wtedy około od 2 do 4 godzin na granie.
Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) : https://www.gametracker.com/player/❤кα¢ρι❤csgocases.com/137.74.7.15:30050/
Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) : 7/10
Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198990970356/
Mikrofon: (Tak/Nie) : Tak

Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) : Tak
Czy przeczytałem regulamin Admina?: Owszem  

Edytowane przez RuteK

• RuteK odblokował(a) ten temat
21 minut temu, Kacpi napisał:

Żebyś ty jeszcze wiedział co oznacza słowo arogancki... ,co do fk są to przypadki za które przepraszam i np. proszę o odrodzenie.Pisząc kłótnie z administracją masz chyba na myśli tylko siebie ,ponieważ to z tobą podejmuje bardziej złożone dyskusje.A co do czepiania się wszystkiego ,to chcesz chyba poruszyć temat twojego lekceważenia osób które łamią w jakiś sposób regulamin i przysłowiowo przymykasz na to oko 😉

Ps. Rozumiem każdy może wyrazić swoje zdanie i wg ,ale pisanie ,że gram za mało czasu na serverze jest według mnie śmieszne. Przykładem tego jest nowy admin @ am1zng ,który jest na serverze od 22 dni  w porównaniu do mnie gdzie gram już ponad miesiąca(może mała różnica między dniami ,ale statystycznie mam 2 razy większą aktywność) XD.A sieć ponoć świeci przykładem ,że jest sprawiedliwa wobec graczy.. . 

*

Edytowane przez Kacpi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności