Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Odwołanie od perm bana za "haxy"

Udostępnij

xCRACKERx101

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Cracker
Nick admina: @ Piotrek101
Długość bana: permanentny
Data i godzina: 2020-07-26 22:11

Serwer: JailBreak
Powód bana: Sprawa do ACT Runda : 8 i wcześniej (Krzyczeli na czacie coś o wh).
Mapa: jb_dust2_v50

Według tego kochanego admina posiadam wh, ale to wcale nie jest prawdą. Wydaje mu się, że używam wspomagaczy, ponieważ scanowałem secrety jak i wychodziłem z prefirem. Każdy doświadczony gracz jak wie, gdzie może się znajdować przeciwnik to po prostu strzela tam bez zastanowienie, czy on tam jest, czy go nie ma. Doświadczony gracz również posiada takie urządzenie jak słuchawki. Na chowanym jak był jakiś ciemny secret, albo było miejsce, do którego się ciężko dostać, to strzelałem i nasłuchiwałem. Jak był dźwięk zadawanych obrażeń, albo jak się rozbryzgiwała krew, to zabijałem. Tacy admini bez żadnego doświadczenia powinni zostać zdegradowani. Jak nie widzę przeciwnika, to nie mogę go zabić, a jak go zabiję to oznacza, że mam wh.

Craker nie chodzi tutaj o sytuację ze mną . Po chowanym wszedłem na specta i przez 2-3 rundy cię obserwowałem . Podczas chowanego na kimś innym pojawiła się krzywa akcja co wzbudziło tylko nasze podejrzenie . A sytuacja z 8 rundy tylko potwierdziła to moim zdaniem .

• Smutne. 3
  • Haha! 1

jako admin banujący gracza musisz rozpisać demko 

Przez SK4N3R,

Runda 2 

6:37: Miszorek ginie Craker biegnie juz na przeciw Gustawowi.

6:39: Gustaw wbiega "Górny trup" tym samym Cracker'a celownik podąża już za Gustawem , który po minięciu filara ginie. - dla mnie nie do usłyszenia kroki hałas na Voice Chacie.

Runda 4

14:50 Cracker zabija adiboo91 w sikrecie do którego nie biegał przez 4 rundy teraz wbiegł do jako pierwszego.

15:59 Wbiega na dwór B w celowany w miejscówkę Tetsuyi po czym go zabija.

17:55 Zabija dwóch graczy w sikrecie. Wcześniej przebiegał koło niego nawet go nie sprawdził. 

Runda 5

18:52 Cracker zabija GUSTAWA w sikrecie. - Tego sikreta sprawdza zawsze pierwszego tym razem nie.

Runda 6

19:50 Cracker zabija Tetsuye. - Cracker wpierw skanuje za każdym razem 1 pomieszczenie sikreta , a nastepnie drugie. Teraz w rundzie 6 nagle robi full auto .

ok.21:20 Cracker pilnuje TT po czym nagle odwraca się i biegnie na górnego trupa - gdzie znajduje się zbuntowany więzień. 

21:23 Cracker zabija  zbuntowanego więźnia .

Runda 7 

22:58 Wchodzi do sikreta. Skanuje go po czym gdy Asko pojawia sie na jego monitorze celownik nagle zmierza w strone Asko.

Runda 9

25:50-25:55 Zbuntowany Gustaw pojawia sie przed celą. Drzwi zamknięte celownik crackera cały czas podąża za gustawem.

Resztę zostawiam  do ocenienia @ mNk

Edytowane przez Piotrek101
  • Lubię to! 3
  • Smutne. 1
  • Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności