Skocz do zawartości

[Odrzucone] Propozycja

Udostępnij

Hemoglobina

Rekomendowane odpowiedzi

Propozycja to: Dodanie punktu do regulaminu

Treść: Chciałbym dodać punkt do regulaminu który nakazywał by użytkownikom podania co najmniej jednego powodu swojej decyzji w podaniach na przykład ktoś pisze podanie i niektórzy zamiast pisać normalnie co się nie podoba w jego podaniu i/lub w zachowaniu piszą po prostu NIE i użytkownik piszący podanie nie wie co poprawić czy pod uczyć się komend sm czy poprawić zachowanie lub naprawić cokolwiek co robi źle.

@ HemoglobinaPatrzysz na to wszystko z perspektywy, że ludzie ci pisali nie bez żadnego uzasadnienia pod podaniem, ale z tego co widać po twoim zachowaniu na serwerach czy rzeczach, które piszesz na chatboxie (w stylu "haha seks polucje nocne" kilka dni temu) łatwo było zrozumieć dlaczego głosy były takie, a nie inne. Skoro osoba daje komuś "na nie" pod podaniem oznacza, że według niego się nie nadajesz (lub po prostu nabija posta, ale tego nie da się uniknąć, chociażby mieli zmyślać te "obowiązkowe zdania na temat autora tematu", bądź po prostu kopiować je od innych). Tak czy siak wyjdzie na to samo, ale wszyscy łącznie z tobą będą się niepotrzebnie trudzić w pisaniu jakichś rozbudowanych obowiązkowych zdań pod podaniami, nawet jeżeli będą kłamać, bo Cię po prostu nie znają.

@ raveNPo pierwsze nie chodzi mi o mój post tylko ogólnie to nie wygląda tak że płacze bo mam na nie pod podaniem tylko a propo serwerów to wiele ludzi zauważyło poprawę zachowania a na sb i te teksty

20 minut temu, raveN napisał:

(w stylu "haha seks polucje nocne"

na sb był to S A R K A Z M  Ż A R T. Po drugie pisałem tą propozycje z myślą o nowych użytkownikach bo jeżeli pod postem nowego użytkownika który napisał podanie a wymagania praktycznie spełnia i ktoś napisze mu nie zamiast normalnie po ludzku napisać mu co robi źle. Po trzecie niepotrzebnie trudzić się ? Czy wstukanie jak ja to wyliczyłem 14 klawiszy na klawiaturze to jest jakiś wyczyn ? A nawet jeśli dla ciebie lub dla innych jest to taki wyczyn to pomyśl o tym użytkowniku który napisał to podanie i będzie przynajmniej wiedział co ma w przyszłości poprawić.

Edytowane przez Hemoglobina
  • Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności