Hemoglobina Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Propozycja to: Dodanie punktu do regulaminu Treść: Chciałbym dodać punkt do regulaminu który nakazywał by użytkownikom podania co najmniej jednego powodu swojej decyzji w podaniach na przykład ktoś pisze podanie i niektórzy zamiast pisać normalnie co się nie podoba w jego podaniu i/lub w zachowaniu piszą po prostu NIE i użytkownik piszący podanie nie wie co poprawić czy pod uczyć się komend sm czy poprawić zachowanie lub naprawić cokolwiek co robi źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Na nie Może jeszcze 20 znaków dodajmy, bo przecież czemu nie. Czasami po prostu nie chce się każdemu rozpisywać, bo ktoś wyżej już to zrobił, albo po prostu dana osoba kompletnie się nie nadaje i jest dość znana na arenie za to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Jestem na nie. Mam takie samo zdanie co @ raveN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 @ raveNyas Not Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 12 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 (edytowane) @ raveNCzy naprawdę trudno napisać "nie nadajesz się" ? Czy 14 dodatkowy literek sprawia wielką trudność? Wątpie Edytowane 12 Lutego 2019 przez Hemoglobina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Na Nie, jak jedna osoba rozpisza wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 18 minut temu, Hemoglobina napisał: Chciałbym dodać no ty tego nie dodasz na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 @ HemoglobinaPatrzysz na to wszystko z perspektywy, że ludzie ci pisali nie bez żadnego uzasadnienia pod podaniem, ale z tego co widać po twoim zachowaniu na serwerach czy rzeczach, które piszesz na chatboxie (w stylu "haha seks polucje nocne" kilka dni temu) łatwo było zrozumieć dlaczego głosy były takie, a nie inne. Skoro osoba daje komuś "na nie" pod podaniem oznacza, że według niego się nie nadajesz (lub po prostu nabija posta, ale tego nie da się uniknąć, chociażby mieli zmyślać te "obowiązkowe zdania na temat autora tematu", bądź po prostu kopiować je od innych). Tak czy siak wyjdzie na to samo, ale wszyscy łącznie z tobą będą się niepotrzebnie trudzić w pisaniu jakichś rozbudowanych obowiązkowych zdań pod podaniami, nawet jeżeli będą kłamać, bo Cię po prostu nie znają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 12 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 @KostekTylko że właśnie praktycznie nikt nie rozpisuje a nawet jeżeli rozpisuje to po co napisałeś w tym poście swoje zdanie jeżeli Tajemniczy kubuś już napisał powody ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★N!k0★ Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgadzam się z @ raveN. Na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 12 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 (edytowane) @ raveNPo pierwsze nie chodzi mi o mój post tylko ogólnie to nie wygląda tak że płacze bo mam na nie pod podaniem tylko a propo serwerów to wiele ludzi zauważyło poprawę zachowania a na sb i te teksty 20 minut temu, raveN napisał: (w stylu "haha seks polucje nocne" na sb był to S A R K A Z M Ż A R T. Po drugie pisałem tą propozycje z myślą o nowych użytkownikach bo jeżeli pod postem nowego użytkownika który napisał podanie a wymagania praktycznie spełnia i ktoś napisze mu nie zamiast normalnie po ludzku napisać mu co robi źle. Po trzecie niepotrzebnie trudzić się ? Czy wstukanie jak ja to wyliczyłem 14 klawiszy na klawiaturze to jest jakiś wyczyn ? A nawet jeśli dla ciebie lub dla innych jest to taki wyczyn to pomyśl o tym użytkowniku który napisał to podanie i będzie przynajmniej wiedział co ma w przyszłości poprawić. Edytowane 12 Lutego 2019 przez Hemoglobina 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 nie pyknie nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Jestem na nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
♥C1chyKinG™ Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Jestem na nie, powody up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Nie, i tak pisałbym ci pod podaniem samo "Nie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twojstary Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Avgariat Opublikowano 17 Lutego 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Wtedy będzie: "Tak, aktywny.", więc jaka różnica? Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi