Gniewko Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Nick: Gniewko Imię: Norbert Wiek: 18 Dlaczego ja mam otrzymać rangę ACT?: Spędzam dość sporą ilość czasu na forum po prostu tylko przeglądając, jako ACT mógłbym pomóc w obowiązkach. Posiadam dość sporą wiedzę w tym temacie. Nie mam problemu odróżnić zwykłego zwykłego gracza od chetera, czy też cheatu od skryptu. Dobrze znam ich działanie. Czy miałeś styczność z sourcebans?: tak Jak oceniasz swoja umiejętność oceniania cheaterów?: 8/10 Czy grałeś kiedyś na cheatach? (jeśli tak, to na jakich?): aimlock, wh Jak długo gram w CS:GO?: 5lat Ile czasu poświęcam forum dziennie: dużo Znajomość SM: 5 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/gniewkokocur12/ Kontakt: steam, forum, discord, ts 2 Poprawiam estetykę tego podania bo ostrą papkę puściłeś. Odezwij się do któregoś z zielonych aby ci wkleili link do profilu steam jak chcesz zeby to podanie jeszcze postało, nikt nie będzie za tobą ganiać. edit. dodaję linka do profilu steam po odzewie gniewka Przez PiKe, 13 Lipca 2020, edytowane 13 Lipca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Na nie - Nie dawno zrezygnowałeś ^uciekłeś przed dengu^ - Zachowanie na serwerach - Toxic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 NIE -Jesteś strasznie toksyczny kiedyś jak mówiłem ci na jb że nie ogarniasz (co była prawda bo robiłeś freekile) to wyzywałeś mnie dość ostro -Przecież niedawno zrezygnowałeś lol? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Gniewko: Kurde jest na mnie skarga, zrezygnuje żebym dengu nie dostał Gniewko po rezygnacji: PODANIE ACT Była na Ciebie słuszna skarga i bałeś się jej werdyktu więc zrezygnowałeś -kultura -sourcebans Jestem na NIE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 13 Lipca 2020 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 (edytowane) Nie wiem o co wam chodzi z tym zachowaniem, jak ja wielokrotnie spotykałem na serwerach @Gniewkoto zawsze zachowanie było w porządku. Jest aktywny, spędza dużo czasu na forum, choć nie rozumiem czemu zrezygnował z UBT. Na tak Edytowane 13 Lipca 2020 przez Tomgra 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Na tak +wiek +aktywność +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Avgariat Opublikowano 13 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Weźmy takie sb Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi