xCRACKERx101 Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Link do steam: *klik* Link do steam oskarżonego: *klik* Nick oskarżonego: Legend Opis sytuacji: Legen jako warden wydał polecenie, aby ustawić się pod markerem. Następnie wydał nowe plecenie (stanie pod markerem nie było do odwołania), więc nikt tam nie musiał stać. Jednak osoby, które nie stały pod markerem zostały zabite. Myślę, że coś ok. 4 fk było. Serwer: JailBreak. Dowody: demko, lekko przed 15, mapa jb_rehab_f1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Potwierdzam byłem przy tym, ale z tego co pamiętam to zrobił 3 freekille, a nie 4. Jeżeli się nie mylę, ale nie jestem pewny w 100% to w następnej rundzie zrobił kolejnego freekilla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Legend ctban 420min do nadania @ Admin JB @ Moderatorprzyjęte 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Skarga została przyjęta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi