Karczmi Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Typ Grafiki: (Sygnatura) Tematyka: (Counter-Strike Global Offensive) Wymiary: (Takie jak na forum) Kolorystyka: (Zielony, czarny) Napis: (Karczmi) Inne uwagi: - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 https://imgur.com/a/pGEt7R4 Spoiler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Nie miałem pomysłu na twoją kolorystykę :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 13 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Wszystkie Sygnatury były bardzo ładne, ale niestety musiałem wybrać tylko jedną która spodobała mi się najbardziej jest to Sygnatura @ wiesiu_HACKER- Bardzo dziękuje wszystkim za zrobienie i mam nadzieję że jeżeli będę chciał za jakiś czas banner lub avatar to znowu pomożecie Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 18 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 Zlecenie zostało wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi