Br0wn Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Hejka, Chciałbym zaproponować dodanie przy rejestracji możliwości dodania osoby polecającej forum. Z tym również można stworzyć nową tabelkę np. Top polecjący (nwm jak odmienić) lub np. określoną liczbę reputacji dla danego gracza Pozdrawiam BrownBrut❤️ Spoiler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 (edytowane) Według mnie ta propozycja nie ma sensu oraz taka topka jest niepotrzebna. Nie. Edytowane 7 Lipca 2020 przez bartaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Jak dla mnie fajny pomysł Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gacek_Wacek Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 (edytowane) Jest to nawet spoko pomysł nie ukrywam, ale czy za tą topke była by nagroda , czy to ma byc na takiej zasadzie jak czat na forum? @ BrownBrut Jestem na tak Edytowane 7 Lipca 2020 przez Gacek_Wacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Troche dużo tych topek ale niech będzie na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 ile taki "top polecający" będzie miał punktów? 5,10,15 ? to nie jest ranking na wbijanie postów, repek czy wpisów, gdzie robi się to w miarę łatwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 jak przyjeli to shitostwo z wiekiem to pewnie tez to na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
empi Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Jest to rzecz, która by zaśmieciła forum. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demov Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 24 minuty temu, empi napisał: Jest to rzecz, która by zaśmieciła forum. Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 12 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Na nie, dużo jest już rankingów do tego wątpię, że wiele osób będzie z tego korzystać a to dodatkowa praca dla Właścicieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 12 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Fajny pomysł jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Avgariat Opublikowano 13 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi